Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Πάνος Καμμένος : Είμαστε πολλοί, είμαστε Έλληνες, είμαστε ανεξάρτητοι

Στο πρωϊνό του ΑΝΤ1 στον Παπαδάκη, ήταν σήμερα το πρωί ο Πάνος Καμμένος.
Μίλησε όπως πάντα για όλους και για όλα, με τον μοναδικό τροπο που ξέρει, αυτόν της σκληρής αλήθειας.
Μίλησε για τις προθέσεις του και για τον αγώνα που θα κάνει για αποτρέψει την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα κυριότερα αποσπάσματα των δηλώσεων του.

Οι εξελίξεις στο PSI Γιάννης Βαρουφάκης 23-1-12


Νέα Τάξη Πραγμάτων - Ο πόλεμος στην ανθρωπότητα (video)

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ



Καταγγελίες για το φοινικόδασος Βάι


Απαράδεκτα και καταστροφικά «δασοκομικά» έργα βρίσκονται αυτές τις ημέρες σε εξέλιξη στο μοναδικής αξίας και αυστηρά προστατευόμενο φοινικόδασος στο Βάι Λασιθίου, σύμφωνα με τη WWF Ελλάς. 
Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της WWF Ελλάς, με ευθύνη της Διεύθυνσης Δασών Λασιθίου αποψιλώνεται πλήρως ο υποόροφος του δάσους όταν το Φοινικόδασος ανήκει στο δίκτυο Natura και ειδικότερα έχει χαρακτηρισθεί από τη νομοθεσία της ΕΕ ως οικότοπος προτεραιότητας για προστασία.

ΑΠΟΙΚΙΑ: Παίρνουν τα κοιτάσματα με ένα απλό άρθρο στην δανειακή σύμβαση!


Υποθήκευση του συνόλου των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων της Ελλάδας, θα περιλαμβάνει η δανειακή σύμβαση με επέκταση του επαίσχυντου άρθρου 13 του Κειμένου Συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής της 27ης Οκτωβρίου ή περίληψη επιπλέον ειδικού άρθρου με το οποίο θα εκχωρούνται απ’ευθείας στους ξένους δανειστές τα έσοδα της χώρας από τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων.

Στο μικροσκόπιο των επιστημόνων η Σαντορίνη


Στο «μικροσκόπιο»  σεισμολόγων, γεωλόγων και ηφαιστειολόγων βρίσκεται τους τελευταίους μήνες  το νησί της Σαντορίνης. Η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή του  υποθαλάσσιου ηφαιστείου Κολούμπου  προβληματίζει τους επιστήμονες  οι οποίοι μελετούν όλα τα στοιχεία και δεδομένα που έχουν.  
Ήδη στην περιοχή  τις προηγούμενες εβδομάδες βρέθηκαν Ιταλοί ηφαιστειολόγοι οι οποίοι ερεύνησαν  τη δραστηριότητα του ηφαιστείου ενώ αυτή την περίοδο στο νησί της Καλντέρας βρίσκεται το Ινστιτούτο Μελέτης και Παρακολούθησης του ηφαιστείου.

JUNIOR MASTERCHEF: «Gourmet» εκμετάλλευση ανηλίκων με γονική συναίνεση


Σσσσς… αρχίζει το σόου… Πατέντα φερμένη από την Αυστραλία, μας προειδοποιεί, πριν ξεκινήσει, πως «το πρόγραμμα που ακολουθεί περιέχει τοποθέτηση προϊόντος». Δυστυχώς, δεν πρόκειται μόνο για την τοποθέτηση του βουτύρου- χορηγού, αλλά και για τα πιτσιρίκια που με τη συναίνεση, την υπογραφή και, ακόμη χειρότερα, τις ευλογίες των γονιών τους χρησιμοποιούνται ως αναλώσιμα σε μια βιομηχανία θεάματος που δεν έχει φραγμό, πολλώ δε μάλλον όταν αφορά παραγωγές μηδενικού κόστους. Είκοσι χιλιάδες ανήλικα, ή μάλλον είκοσι χιλιάδες οικογένειες, δήλωσαν συμμετοχή στο παιδικό ριάλιτι Junior Masterchef του MEGA, με την ελπίδα να...

ΧΙΟΝΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΣΑΧΑΡΑ! (video)

Γιατί οι Έλληνες χάνουν την Ελλάδα


Τι κρύβει ο όρος αποκρατικοποιήσεις και γιατί οι βουλευτές είναι αμφίβολο αν γνωρίζουν τι ψηφίζουν.


Πίσω από τις έννοιες εμπράγματες εγγυήσεις, ιδιωτικοποιήσεις, αποκρατικοποιήσεις, μείωση των δημοσίων δαπανών, προβληματικών επιχειρήσεων του Δημοσίου, αποκεφαλαιοποιήσεις, ανταγωνιστικότητα, άνοιγμα της αγοράς από το κρατικό μονοπώλιο, επενδύσεις στις αποκρατικοποιήσεις και Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου κρύβεται κάτι πολύ απλό:
Pulpit rock
back to top ;