Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΜΗΠΩΣ Η ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ;


Τον Οκτώβριο του 2011 είχαμε γράψει:   Άσκηση ετοιμότητας για Τσουνάμι που διεξήχθη στα Χανιά!   "Άσκηση προσομοίωσης με δυνάμεις πεδίου από την Ελλάδα, τη Γαλλία και την Κύπρο, με θέμα «Τσουνάμι μετά από... ισχυρό σεισμό στη Μεσόγειο» πραγματοποιήθηκε Δευτέρα και Τρίτη 25 Οκτωβρίου στην Κρήτη". (περισσότερα ΕΔΩ)

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ, ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ


Αθήνα, 28 Ιανουαρίου 2012
Αρ. Πρωτ. 04


Με σχετική εγκύκλιο, διατυπωμένη με την γνωστή υποκριτική του διγλωσσία, το Υπουργείο Παιδείας αφήνει στην διακριτική ευχέρεια των Δ/ντων και των διδασκάλων κάθε Σχολείου το αν θα εορτάσουν την μεγαλη γιορτή της Παιδείας, την Εορτή των Τριών Ιεραρχών. Αναφέρει βεβαίως ότι είναι επίσημη αργία για τα Σχολεία, για να μην εγείρει φωνές αντιδράσεων, αλλά σπεύδει να διευκρινίσει ότι σε περίπτωση χαμένων διδακτικών ωρών, αυτές αναπληρώνονται εις βάρος της Εορτής , η οποία, κατά συνέπεια περιορίζεται ή καταργείται!
Με άλλα λόγια δηλαδή, η διδασκαλία της Ελληνορθόδοξης Παράδοσης έχει αφεθεί στην κρίση των διδασκόντων και των Δ/ντών των Σχολείων.

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ....Νότης Μαριάς 29-1-2012

ΤΡΑΓΙΚΟ: Εισάγουμε ελαιόλαδο από τη Γερμανία που δεν έχει ούτε ένα...ελαιόδεντρο!


Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η στατιστική υπηρεσία η Ελλάδα μέσα στο 2010 ξόδεψε 1,5 εκατ. ευρώ για να εισαγάγει γερμανικό ελαιόλαδο. Πως είναι δυνατόν να εισάγουμε ελαιόδαδο από μια χώρα που δεν έχει ούτε ένα ελαιόδεντρο;
Αν και εξάγουμε χιλιάδες τόνου ελαιόλαδου στο εξωτερικό, είναι γεγονός ότι αδυνατούμε να καλύψουμε την εσωτερική ζήτηση στο σύνολό της, καλύπτοντας την κατανάλωση ελαιόλαδου μέσω εισαγωγών.

Με την Monsanto τα βάζει Έλληνας ευρωβουλευτής.


Με την πανίσχυρη παγοσμίως Monsanto που έχει ως στόχο της τον έλεγχο της παγκόσμαις διατροφής με μεταλλαγμένα προϊόντα, τα βάζει με ερώτησή του στο ευρωκοινοβούλιο ο Κρίτων Αρσένης.Με γραπτή ερώτησή του ,ζητά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ...

ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ: ΜΙΑ ΒΛΑΒΕΡΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ...! (VIDEO)

Η γνωστή ασπαρτάμη γλυκαντική ουσία που χρησιμοποιείται περισσότερο από κάθε άλλη στον κόσμο ως υποκατάστατο της ζάχαρης, δεν παρουσιάζει κανένα κίνδυνο για την υγεία, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η EFSA, η ευρωπαϊκή υπηρεσία για την ασφάλειας των τροφίμων, αν και ακριβώς το αντίθετο υποστηρίζουν οι έρευνες .

Οι θεραπευτικές ιδιότητες της κανέλας


Ιδανική για δερματίτιδες και πόνους περιόδου


Την κανέλα την αγαπάμε για τη μυρωδιά της, τη γεύση της και τώρα θα την αγαπήσουμε για τις θεραπευτικές της ιδιότητες.
Η κανέλα σύμφωνα με μελέτες έχει αντισηπτική, χωνευτική, τονωτική και αιμοστατική δράση αλλά ταυτόχρονα έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και κάνει θαύματα στους πόνους της περιόδου.
Pulpit rock
back to top ;