Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΟΝΣΑΝΤΟ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ S-510! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!

Τα συμπεράσματα δικά σας...!!! 

Financial Times : '' Το Ιράν θα χτυπήσει την Ευρώπη μέσω Ελλάδας''


Οι Financial Times δημοσιεύουν ένα σενάριο εμπλοκής της Ελλάδας στη διαμάχη του Ιράν με την Ευρώπη... ως ''χειρουργική'' αντίδραση στο πετρελαικό εμπάργκο.
Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο ''Ο ελληνικός παράγοντας στην "σκακιέρα" του Ιράν''

Stratfor: Είναι καλύτερα για την Ελλάδα να μην πληρώσει το χρέος της


Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο δημοσιεύει σήμερα ο George Friedman, στο Stratfor σχετικά με τη δύσκολη, διλημματική θέση της Γερμανίας στην αντιμετώπιση της ελληνικής κυρίως κρίσης. Με αφορμή, την πρόθεσή της να διορίσει ειδικό επίτροπο επί των οικονομικών στην Ελλάδα, με αρμοδιότητες επί του προϋπολογισμού, των φόρων, των μισθών κλπ, ο Friedman θεωρεί ότι αν κάτι τέτοιο πραγματοποιηθεί, (δεν θεωρεί απίθανο ότι η πρόταση θα ξαναμπεί στην ατζέντα, παρά την προς ώρας απόσυρσή της), αυτό θα πρόκειται για καθαρή κατάλυση και εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας σε κάποιο ξένο σώμα, πράξη που βρίσκεται έξω και πέρα από κάθε πολιτικό πολιτισμό.

Για να σωθεί η χώρα πρέπει να πάψουμε να καθόμαστε ήσυχοι


Για να σωθεί η χώρα πρέπει να πάψουμε να  καθόμαστε ήσυχοι και γεμάτοι κλάψες και ενοχή.


Πρέπει να πούμε αλήθειες μεταξύ μας και πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους καιρούς ψυχωμένα. Πρέπει να δούμε το ευρώ σαν μαχαίρι που  είναι εργαλείο και όπλο ανάλογα την χρήση που του κάνεις.
Νομίζω φαίνεται όλο και πιο καθαρά  ότι  πρώτιστο μέτρο για να σωθεί η χώρα είναι τελειώνουμε  πολιτικά με τους μνημονιακούς και του Παπαδη-μιμίκους υπουργούς για να μπορέσουμε να θέσουμε στην Ευρώπη  Ελληνικά αιτήματα.

Ναύαρχος Λυμπέρης: "Ο κ. Πάγκαλος με πίεζε να πώ ψέματα οτι την Ελληνική σημαία την πήρε ο αέρας..."

Pulpit rock
back to top ;