Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Παίζουν με το HAARP και την Ελλάδα ?

 Δεν μπορεί να εξηγείται διαφορετικά ότι κάθε μεσημέρι ο σεισμογράφος του Πρ. Ηλία στην Σαντορίνη κάτι παθαίνει και είναι σε συνεχόμενη δραστηριότητα ! δείτε και μόνοι σας παρακάτω ......







ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ!


ΔΗΛΩΣΕ  ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ  ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! 


"Δεν ξέραμε την πραγματική κατάσταση της χώρας", δήλωσε ο πρώην Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ! Ουσιαστικά ομολόγησε ότι ανέλαβε τα ηνία της χώρας, κυβέρνησε τον τόπο, χωρίς να ξέρει προς τα πού πάει το σκάφος! Και το οδήγησε στα βράχια! 
Ουσιαστικά ομολόγησε την ενοχή του. Πρέπει να επέμβει άμεσα η Δικαιοσύνη! Την ώρα μάλιστα που υπάρχει η δημόσια ομολογία του Μ. Χρυσοχοϊδη, "Ο Παπανδρέου κι εμείς καταστρέψαμε την χώρα", αναρωτιόμαστε τι κάνουν οι Εισαγγελείς; 

Προς ψήφιση η απαγόρευση αναδημοσίευσης ειδήσεων και αρχείων στο internet

Τα περισσότερα ιστολόγια και ιστοσελίδες, δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί την σημαντική και ανησυχητική αυτή είδηση…
Πριν μερικές μερες (26/1/2012) στην Ιαπωνία, 22 χώρες της ΕΕ, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, υπέγραψαν τη συμφωνία ACTA, για τα “πνευματικά δικαιώματα στο διαδίκτυο”, που στην ουσία είναι μια συλλογική απόπειρα που στοχεύει στο να μην αναπαράγονται ειδήσεις και ανακοινώσεις από τη μια ιστοσελίδα στην άλλη, ούτε όπως έχουν, ούτε σε μετάφραση, ώστε να μην ενημερώνεται ο κόσμος.

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΥΠΕΡΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!


Ακόμη μια προδοσία του Γ.Παπανδρέου σε βάρος του λαού και της χώρας. Όπως αποκάλυψε ο καθηγητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Μητρόπουλος. ο Παπανδρέου έχει ήδη συναινέσει από το Μνημόνιο 1 για την τοποθέτηση επιτρόπου-υπερπρωθυπουργού επί των δημοσιονομικών! Έχει ήδη συμφωνήσει να προϊσταται επίτροπος-γκαυλάϊντερ, όλων των υπουργών και του ίδιου του Έλληνα Πρωθυπουργού, έχοντας τη δυνατότητα να προβάλει βέτο στον Προϋπολογισμό!
Ο Γ. Παπανδρέου παρέδωσε εν γνώσει του την Ελλάδα στα χέρια των δανειστών, πίσω όμως από την πλάτη του λαού! Όπως μάλιστα αποδεικνύεται  σήμερα, προσυπέγραψε την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας  συμφωνώντας στην εγκατάσταση Γερμανού υπερ-πρωθυπουργού, που θα μπορεί να  κατάσχει τα έσοδα του κράτους υπέρ των τοκογλύφων!

Τα ονόματα των εμφιαλωμένων νερών με εξασθενές χρώμιο


Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, τα ονόματα των εταιρειών εμφιαλωμένων νερών στα οποία, σύμφωνα με μετρήσεις που έκαναν με δική τους πρωτοβουλία, εντοπίστηκαν υψηλές συγκεντρώσεις του άκρως τοξικού εξασθενούς χρωμίου.
Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους προέβησαν στη γνωστοποίηση των εταιρειών γιατί αν και τα στοιχεία βρίσκονται από τις 23 Δεκεμβρίου στη διάθεση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου δεν ασχολήθηκε, όπως λένε, με το θέμα.

Η Google ανακοίνωσε ότι θα λογοκρίνει τους bloggers!


 Μήπως η λογοκρισία στο διαδίκτυο έχει ήδη ξεκινήσει και δεν το έχουμε αντιληφθεί;
Λίγες μόνο ημέρες αφότου το Twitter ανακοίνωσε ότι σε κάποιες χώρες τα tweets θα περνούν από «έλεγχο» και ανάλογα με το περιεχόμενο τους δε θα δημοσιοποιούνται στη χώρα αυτή, έρχεται ανάλογη ανακοίνωση και από την Google.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ

Αντιμνημονιακό μέτωπο για να διωχτούν οι προδότες

 Ο Νότης Μαριάς μιλάει για τις αντιστασιακές κινήσεις σε ολη τη χώρα και πως πρέπει να συντονίσουν τις δράσεις τους για να εκδιωχθούν απο την εξουσία οι πουλημένοι αληταράδες με τα πανάκριβα κουστούμια.





Ο Farage τους τα χώνει για την Ελλάδα (video)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεγάλη αρμάδα πέρασε τα στενά του Χορμούζ - Συναγερμός στο Ιράν (φωτό)


Με μία αιφνιδιαστική κίνηση πριν λίγες ώρες μία τεράστια δυτική αρμάδα με "κορμό" το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln (CVN-72) πέρασε από τα από τα Στενά του Χορμούζ παρακολουθούμενη από τα ιρανικά ραντάρ.
Συνολικά έξι πλοία μαζί με το αεροπλανόφόρο, τρία αμερικανικά, ένα βρετανικό και ένα γαλλικό, αλλά και δύο αμερικανικά πυρηνικά υποβρύχια που περιπολούσαν στην περιοχή, υπό την επιτήρηση ενός Ε-2C Hawkeye και έξι μαχητικών F/A-18E/F που περιπολούσαν πάνω από την αρμάδα, πέρασαν τα στενά.
Οι Ιρανοί επιχείρησαν να "απειλήσουν" "ανάβοντας τα ραντάρ των επάκτιων πυροβολαρχιών πυραύλων, αλλά έμειναν μέχρι εκεί.

Την Παρασκευή η απόφαση της Χάγης για τις γερμανικές αποζημιώσεις


Την απόφασή του για τις γερμανικές αποζημιώσεις, που καλείται να καταβάλει το Βερολίνο, βάσει αποφάσεων ιταλικών δικαστηρίων, σε θύματα του ναζισμού κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Την απόφαση θα αναγνώσει ο πρόεδρος του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης ιάπωνας Χισάσι Οουάντα στις 10:00 τοπική ώρα (11:00 ώρα Ελλάδας).

«Ακόμα και με δραχμή οι Έλληνες δεν θα πεινάσουν»


Δεν μας πείθουν και πολύ οι ισχυρισμοί του προέδρου της ΠΑΣΕΓΕΣ, Τζανέτου Καραμίχα, ωστόσο, τις αναπαράγουμε για να πάρουμε όλοι κουράγιο… Ο Καραμίχας αντέκρουσε τις φήμες που κυκλοφορούν ότι οι αγρότες στην Ελάδα είναι «άχρηστοι» και δεν παράγουν. Ο αγροτικός κλάδος, όπως εξήγησε, είναι ιδιαίτερα δυναμικός και μπορεί να τρέξει ακόμα πιο γοργά εάν υιοθετηθεί και εφαρμοστεί μια σωστή αγροτική πολιτική.

Το ένα λάθος φέρνει το άλλο...... Ο Βενιζέλος ψάχνει να βρεί τρόπο να εισπράξει το χαράτσι με νέους εκβιασμούς


Πανικός από την μαζική άρνηση πληρωμής του χαρατσιού, γίνεται μεγαλύτερος κάθε μέρα. H αιτία: Δεν φτάνει που τα ποσοστά άρνησης, αυξάνονται καθημερινά. Χιλιάδες πολίτες, οργανώνονται μέσα από επιτροπές και δημιουργούν  νέες, μαζικές εστίες αντίστασης.
  Η επιβολή του χαρατσιού, αποδεικνύεται μπούμερανγκ για τη "κυβέρνηση", που φαίνεται να εγκαταλείπει τις απειλές για διακοπή ρεύματος. Ήδη τα περισσότερα υποκατάστηματα στη χώρα, δέχονται πληρωμές, μόνο με το ποσό του ρεύματος και εκδίδουν και εξοφλητικές για αυτό.
Pulpit rock
back to top ;