Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί τα Ελληνικά blogs σχεδόν στο σύνολο τους έχουν κάνει υποδειγματικά την δουλειά τους και μπορούν να ανατρέψουν σχέδια κατά της Ελλάδας…;



Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΝ BLOGS ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
Από πρόχειρους υπολογισμούς, σε καθημερινή βάση τα Ελληνικά και ξένα blogs τα επισκέπτονται περίπου 700-800.000 Έλληνες αναγνώστες από το σπίτι και τους χώρους εργασίας…!!!
Όλοι αυτοί που διαβάζουν τα blogs έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν πολύπλευρη ενημέρωση την οποία με την ησυχία τους μπορούν να επεξεργαστούν να την αντιπαραβάλλουν και να την αξιολογήσουν .

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ..!!!! ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ..!!!! ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ...!!!‏


EΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ! – ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ… ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ


Πατριώτες βγάλτε φωτοτυπίες το κείμενο και μοιράστε το χέρι χέρι στην γειτονιά, στους φίλους, επιτελούς να σταματήσουμε τους 300 προδότες!
ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2010- 2012.

Η Τρόικα θέλει τους Έλληνες χωρίς Παιδεία, Άμυνα και λεφτά


Η απογευματινή συνάντηση που είχε ο Ευ. Βενιζέλος με την τρόικα και τον Γ. Προβόπουλο δυστυχώς δεν είναι κανένα θετικό αποτέλεσμα. Οι τροικάνοι φαίνεται να επιμένουν στη σκληρή γραμμή χωρίς καμιά υποχώρηση και βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό της Ελλάδας.
Το ανησυχητικό, όμως, είναι ότι οι δανειστές έχουν ένα καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα για την Ελλάδα. Στις συνωμοσίες κατά της Ελλάδας δεν πιστεύουμε, ούτε οι Ελοχίμ έρχονται να κατακτήσουν τον περιούσιο λαό. Αυτά είναι για άλλους. Όμως, οι απαιτήσεις της τρόικας είναι πολύ περίεργες. Στηρίζονται σε τρία βασικά σημεία: Οικονομική εξαθλίωση, εκπαιδευτική ένδεια και αποδυνάμωση της άμυνας της χώρας. Ετσι θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κατακτήσουν ευκολότερα τη χώρα. Και δεν εννοούμε μόνο με τα όπλα αλλά και με τον οικονομικό κατακτητή να είναι πιο εύκολο να κάνει ότι θέλει σε μια χώρα χωρίς ισχυρούς πολίτες, μορφωμένους και δυνατούς.

Ελλάδα: η δύναμη που θέλουν να ελέγχουν


Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις 2 ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.
Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία. Εχουμε και μια δυνατή αμυντική βιομηχανία που φτιάχνει από άρματα και τζηπ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ-ΕΛΒΟ ως προηγμένα συστήματα λέιζερ και υπερσύγχρονα μη επανδρωμένα αεροπλάνα όπως έκανε το Κρατικό Εργοστάσιο Αεροπλάνων (ΚΕΑ) στο Ελληνικό.

Βρέθηκαν φάρμακα των αρχαίων Ελλήνων


Το περιεχόμενο χαπιών που έφτιαχναν οι γιατροί στην αρχαία Ελλάδα «αποκρυπτογράφησαν» αμερικανοί αρχαιοβοτανολόγοι.
Τα φάρμακα εντοπίστηκαν σε γυάλινα δοχεία, μέσα σε ναυάγιο ελληνικού πλοίου που ανακαλύφτηκε το 1989 ανοικτά της Τοσκάνης. 
Το πλοίο από ξύλο καρυδιάς, που ναυάγησε το 130 π.Χ., μετέφερε γυαλικά από τη Συρία και φάρμακα, τα οποία είχαν παραμείνει άθικτα από το νερό, αφού τα προστάτευαν τα γυάλινα δοχεία.
Μετά από 20 χρόνια ερευνών, οι μελετητές κατάφεραν να αναλύσουν τα σκευάσματα, διαπιστώνοντας πως κάθε χάπι ήταν μείγμα από τουλάχιστον δέκα διαφορετικά εκχυλίσματα φυτών, όπως ο ιβίσκος και το σέλινο, και τα οποία χρησίμευαν για τη θεραπεία των ασθενών στην αρχαία Ελλάδα. 
Pulpit rock
back to top ;