Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Στο 94% το ποσοστό αυτάρκειας της Ελλάδας σε βασικά αγροτικά διατροφικά προϊόντα


ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ


Άλλο ένα ψέμμα, από τα πιό χοντρά, που μας είπαν για να μας χώσουν στα σαγόνια του ΔΝΤ και των λοιπών τοκογλυφικών "δανείων δυνάμεων" (sic), καταπίπτει με πάταγο. 
Ναί παράγουμε οι Έλληνες όσα μας χρειάζονται για να ζήσουμε. 
Και βέβαια όταν λέμε να πάμε στην δραχμή, εννοούμε με πατριωτική κυβέρνηση κι όχι με τους υπάρχοντες προδότες, δωσίλογους και δοτούς που λοιμαίνονται την ηγεσία της χώρας. Διότι ο πατριώτης θα χρησιμοποιήσει το εθνικό νόμισμα πρός όφελος του λαού και της οικονομίας, ενώ οι προδότες θα κοιτάξουν να εξυπηρετήσουν πάλι τους τοκογλύφους και στανικούς δανειστές. 

Το Wi-Fi «σκοτώνει» τα δέντρα!!! Έρευνα καταδεικνύει ότι τα ασύρματα δίκτυα βλάπτουν τη χλωρίδα


Το ασύρματο Ίντερνετ «αρρωσταίνει» τα δέντρα, προκαλώντας σημαντικές ανωμαλίες στην ανάπτυξή τους. Σύμφωνα με έρευνα επιστημόνων, η ακτινοβολία που εκπέμπουν τα ασύρματα δίκτυα (Wi-Fi) είναι ιδιαίτερα επιβλαβής για τα δέντρα και τα φυτά που βρίσκονται μέσα στον αστικό ιστό.
Ερευνητές του Πανεπιστημίου Wageningen στην Ολλανδία απέδειξαν ότι η «ασθένεια του Wi-Fi» πλήττει όλα τα........

Μας παίρνουν την εθνική κυριαρχία και επιδιώκουν την αναδιάταξη των συνόρων με την κατασκευή μειονοτήτων.


Μία από τις βασικές συνιστώσες της πλανητικής στρατηγικής είναι η αναδιάταξη των συνόρων και των γεωπολιτικών ισορροπιών, η κατάτμηση των υφιστάμενων κρατών και η δημιουργία κρατών προτεκτοράτων.
Τα Βαλκάνια είναι το πρώτο θύμα αυτών των νεοταξικών σχεδιασμών. Σήμερα μόνο όσοι φορούν παρωπίδες δεν μπορούν να διακρίνουν ότι η ιμπεριαλιστική διαλεκτική της αλλαγής συνόρων «διεισδύει» και στην Ελλάδα.
Pulpit rock
back to top ;