Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Στάση πληρωμών λοιπόν! Τώρα!


Για μέρες τώρα βαραίνουμε τις ψυχές μας με μια μόνιμη αγωνία: Θα χρεοκοπήσει το κράτος μας; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε αυτό που φοβόμαστε. Αν οι φίλοι μας οι Γερμανοί δεν έχουν πρόβλημα να χρεοκοπήσουμε, καιρός είναι να το κάνουμε. Χωρίς δεύτερη κουβέντα. Όχι ως διαπραγματευτική μπλόφα και ούτε μόνο γιατί το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί είναι να χρεοκοπήσουμε σε ένα χρόνο αλλά επειδή ήρθε η ώρα να στρέψουμε το βλέμμα στην αισιόδοξη πλευρά της χρεοκοπίας.

Μένουν στις θέσεις τους οι οικονομικοί εισαγγελείς


Παρά τις μεθοδεύσεις που υπήρξαν όλο αυτό το διάστημα προκειμένου να ...απομακρυνθούν από τις θέσεις τους οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς που είχαν το θάρρος να καταγγείλουν προσπάθειες παρεμπόδισης του έργου τους.

Αρνούμαι να βγάλω το σκασμό II (video)

Νέο ΒΙΝΤΕΟ των «Anonymous» για την Ελλάδα!


Με ένα δεύτερο μήνυμα κάνουν την επανεμφάνιση τους οι Anonymoys...


 Μετά το «χτύπημα» στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, οι «Ανώνυμοι» εμφανίζονται σε ένα 10λεπτο «διάγγελμα» στον ελληνικό λαό τον οποίο ενημερώνουν ότι «οι οικονομικοί δολοφόνοι του ΔΝΤ έχουν βγει από το καβούκι τους και είναι έτοιμοι να σκοτώσουν όποιον πρωθυπουργό σταθεί εμπόδιο αλλά και να ανταμείψουν πλουσιοπάροχα όποιον τους βοηθήσει όπως έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου.»

Δεν θέλουν τα χρήματα,δεν θέλουν τα δάνεια,δεν θέλουν τους τόκους,εμάς θέλουν,την γη μα και τον πλούτο που έχουμε


Γράφει «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ».
Τα έχω φωνάξει και τα έχω γράψει εδώ και πολλά χρόνια, τότε που όταν έλεγες και έγραφες ότι σε λίγα χρόνια όπως πάμε δεν θα έχουμε μισθούς και συντάξεις, δεν θα έχουμε σπίτια, εργασία, πατρίδα και έθνος, σου κολλούσαν αμέσως την ταμπέλα του σκοταδιστή και μηδενιστή και σε περιγελούσαν οσάν τον τρελό του χωριού, μόνο και μόνο για να κρύψουν την αλήθεια και το κακό που ερχότανε, γιατί τότε υπήρχε η τεχνητή ευδαιμονία, με την....
οποία οι παγκόσμιοι λύκοι, σε συνεργασία πάντα με τις τοπικές ύαινες, κατασκεύαζαν σιγά αλλά σταθερά το φέρετρο της χώρας και του λαού.

Ζεόλιθος και αποτοξίνωση από βαρέα μέταλλα..

Ένα από τα πλέον πολύτιμα προϊόντα της φύσης με χίλιες δυο ιδιότητες υπάρχει στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης. Ο λόγος για τον ζεόλιθο, ο οποίος έχει τόσες πολλές εφαρμογές που πολλοί τον χαρακτηρίζουν μαγικό…
Pulpit rock
back to top ;