Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Αποκάλυψη βόμβα: Το μεγάλο έγκλημα του Παπαδήμου!


Ως Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος σε συνεργασία με την Γερμανία υπέσκαψε εσκεμμένα το συμφέρον της χώρας! 
Ο μεταβατικός Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο άνθρωπος που σήμερα –υποτίθεται- διαπραγματεύεται με τη Γερμανία το μέλλον της Ελλάδος και των επόμενων γενεών, είναι αυτός που έμπηγε πρώτος το μαχαίρι στη χώρα, όταν από το 1998 έως το 2002, ως επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος , δημιουργούσε πλασματικές και θανατηφόρες συνθήκες για την είσοδο της Πατρίδας μας στην Ευρωπαϊκή Νομισματική Ένωση. 

Max Keiser Έλληνες επαναστατήστε!

Επιστολή προς το Jumbo όσων αφορά το απαράδεκτο αποκριάτικ​ο τηλεοπτικό σποτ


Προς ΕΣΡ
Κυρίες, κύριοι σας κοινοποιώ επιστολή μου προς τα καταστήματα παιχνιδιών jumbo όσων αφορά το πρόσφατο αποκριάτικο τηλεοπτικό σποτ. 
Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά θέματα για τα οποία οφείλετε να επεμβαίνατε και να τα διευθετείτε αλλά είναι ανήθικο να κοιτάτε αλλού όταν προσβάλλεται η ..............νέα γενιά με τις ευλογίες σας. 

Βροχή από e-mail στη Χάγη κατά κυβέρνησης και Γιώργου


Του Παναγιώτη Σουρέλη - Μία άνευ προηγουμένου ηλεκτρονική «επίθεση» στο email του Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης, που είχε ως αποτέλεσμα να «κρασάρει» για αρκετή ώρα το σύστημα, εξαπολύουν τα τελευταία 24ωρα όχι οι «Anonymous», αλλά χιλιάδες Έλληνες πολίτες! Μηνύματα οργής και αγανάκτησης για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα μας έχουν κατακλύσει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Χάγης, με τα οποία οι αποστολείς τους ζητούν επιτακτικά από τον εισαγγελέα να «τρέξει» την προσφυγή κατά του άρθρου 15 της Συνθήκης της Ρώμης κατά του Γιώργου Παπανδρέου και όσων των στηρίζουν, συμπεριλαμβανομένων της κυβέρνησης Παπαδήμου, της τρόικας και άλλων.

«Βαμμένα Κόκκινα Ματ»


Δείτε το βίντεο!


Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να απομακρύνουν τους πολίτες από την Βουλή, χτυπώντας τους με κλομπ και ρίχνοντας δακρυγόνα.
Οι πολίτες αγανακτούν και ...
φωνάζουν στα ΜΑΤ για την ωμή βία που δέχονται.
«Με χτύπησες μα…, με χτύπησες. 58 χρονών άνθρωπο με χτύπησες» φωνάζει ένας αγανακτισμένος πολίτης που δέχτηκε επίθεση από αστυνομικό, ενώ ένας άλλος διαδηλωτής πετάει κόκκινη μπογιά στους αστυνομικούς και αυτοί απαντούν με δακρυγόνα.


Δείτε το αποκλειστικό video

Μιχελάκης - Καζάκης στον Παπαδάκη με άγριες διαθέσεις...

Κανέλλη στο CNN: "Θέλουμε τη ζωή μας πίσω έστω και με δραχμή"


Καταπέλτης ήταν για άλλη μια φορά  η βουλευτή του Κ.Κ.Ε Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στα τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού.
Ενώ στην Ελλάδα κυριαρχούσαν οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις με τις παραιτήσεις υπουργών  και ο πρωθυπουργός  υποστήριξε ότι καταψηφίση του "μνημονίου 2", οδηγεί τη χώρα σε άτακτη χρεοκοπία, η κα Κανέλλη τάχθηκε δημοσίως υπέρ  της  εξοδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.
Pulpit rock
back to top ;