Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Διαψεύστε τώρα την Κατσέλη ή παραιτηθείτε ΟΛΟΙ (video)

"Η Γερμανία πουλά ελαττωματικά όπλα στην Ελλάδα και τώρα τη καταστρέφει".Δεν τα λέει Έλληνας...


Ξεσπάθωσε ο αντιπρόεδρος της Βελγικής Γερουσίας εναντίον της Γερμανίας λέγοντας χαρακτηριστικά πως η γερμανική πολική είναι επιθετική και καταστρεπτική έναντι της Ελλάδας την ώρα που επιβάλει και την αγορά πέντε προβληματικών υποβρυχίων.

Κίνα: Η μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου πριν το 2030


Αυτό μεταδίδει το CNBC, επικαλούμενο έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας

Στην έκθεση εκτιμάται πως η Κίνα βρίσκεται κοντά σε σημείο καμπής για την οικονομική της ανάπτυξη, ενώ απευθύνεται έκκληση στο Πεκίνο και τους νέους ηγέτες του να ανατρέψουν τη δομή της δεύτερης μεγαλύτερης οικονομίας του κόσμου προκειμένου να συνεχιστεί η αύξηση των εσόδων και της παραγωγικότητας τα επόμενα χρόνια.

Αποκάλυψη-σοκ: Μας «ετοίμαζαν» για το ΔΝΤ από τον Ιούνιο του 2009


Στο φως έρχονται απόρρητα αρχεία του παγκόσμιου δίκτυου πληροφοριών Stratfor, που χαρακτηρίζεται ως «σκιώδης CIA», σύμφωνα με τα οποία η προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ φαίνεται να ετοιμαζόταν από τον Ιούνιο του 2009.

ΤΟ ΣΧΕΔΙO BLUE BEAM ΤΗΣ NASA (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

Ένα φοβερό αποκαλυπτικό ντοκυμαντέρ του συλλόγου Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής,όπου βλέπουμε την βήμα - βήμα εξαπάτηση των πληθυσμών της γής με διάφορες μεθόδους ούτως ώστε να οδηγηθούν όλοι περί το 2013 να προσκυνήσουν τον αντίχριστο για χριστό!!!Αρωγός των σκοτεινών κέντρων θα είναι και η διαστημική τεχνολογία με την προβολή ολογραμμάτων στον ουρανό και την παγκόσμια εκπομπή υποσυνείδητων μυνημάτων μέσω VLF.

Βρήκαμε πολλούς καταθέτες από το πνιγμένο πόθεν.... αίσχος τους - Η λίστα που... "ζαλίζει"!!


Ψάχνουν να βρουν τα..λαμόγια , το …λαμόγιο, αλλά ..τζίφος.


Ο...υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος που δεν ξέρει τίποτα για τον…. φόνο,δήλωσε ότι η υπηρεσία πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου του έχει εντοπίσει «πολιτικά πρόσωπα και συγγενείς τους που έστειλαν εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ το 2011» και συμπλήρωσε ότι εντός της ημέρας θα οριστικοποιηθεί ο κατάλογος και θα αποσταλεί στην Βουλή, αλλά οι πολίτες ως συνήθως δεν θα μάθουν τίποτα.

Αποδοκίμασαν τον βουλευτή της ΝΔ Πλακιωτάκη στο Λασίθι


Γιούχαραν τον βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη σε καφετέρια στο νομό Λασιθίου
Ο Βουλευτής Γ. Πλακιωτάκης επέλεξε σήμερα να πιει παρέα με ξενοδόχους τον καφέ του σε καφετέρεια στην πλατεία του Αγ. Νικολάου, 50 μέτρα από την υπό κατάληψη αντιπεριφέρεια Λασιθίου...
Δε φανταζόταν ωστόσο, τι θα ακολουθούσε...

Το «βρώμικο» παιχνίδι της Γερμανίας - Μας έσωσαν, αλλά... ετοιμάζονται για δραχμή!


Για ανάγκη διάσωσης μιλάει η Μέρκελ, για ελεγχόμενη πτώχευση και βέβαιη έξοδο από το ευρώ μετά τις γαλλικές εκλογές μιλούν ανοικτά γερμανοί τραπεζίτες!
Λίγα 24ωρα μόνο μετά την, κατά Β. Βενιζέλο, «μεγαλύτερη οικονομική συμφωνία της Ελλάδας μετά τον πόλεμο», ελάχιστοι πιστεύουν ότι η διάσωση της χώρας από τη χρεοκοπία είναι πλέον γεγονός, με όσα συμφώνησαν το Eurogroup και οι ιδιώτες πιστωτές μας τα ξημερώματα της 21ης Φεβρουαρίου, ενώ το γερμανικό κατεστημένο παίζει απροκάλυπτα ένα διπλό παιχνίδι:

Καλώς ήρθατε στην πρωτεύουσα της Πανθρησκείας.


Καλώς ήρθατε στην Αστάνα.


Μια πόλη σχεδὸν άγνωστη στον περισσότερο κόσμο. Κάποιοι ήξεραν την ύπαρξή της αλλὰ δεν γνώριζαν την σημασία της και άλλοι, απλὰ ήξεραν αλλὰ δεν μιλούσαν για να μην ταράξουν τα νερὰ πριν την ώρα τους. 
Σε αυτὴ την πόλη λοιπὸν συναντώνται οι ισχυροὶ του πλανήτη, παπάδες κυβερνητικοὶ και στρατιωτικοὶ καταπατώντας τούς όρκους που έχουν κάνει για να αποκτήσουν τα αξιώματά τους και προδίδοντας τις θρησκείες και (δείτε το βίντεο)...

Ο αγώνας δρόμου για την παγκόσμια κυριαρχία φτάνει στο αποκορύφωμά του!


Τα γεγονότα έρχονται να ανατρέψουν την εικονική πραγματικότητα.

Όσοι πιστεύουν πως η Γερμανίδα Καγκελάριος καθώς και ο «πολύς» κύριος  Schäuble, εξυπηρετούν καθαρά γερμανικά συμφέροντα, είναι γελασμένοι. Για τα συγκεκριμένα άτομα μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε, πως δεν είναι τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από απλά υποχείρια της ΝΤΠ και πως η «περίεργη» στάση τους είναι προσχεδιασμένη, για να οδηγήσει σε έναν στόχο: την απαξίωση των εθνικών συνόρων και την κατάργηση των εθνών/κρατών. Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα και να δεσμευτούν μόνιμα όλα τα κράτη/μέλη της Ε.Ε. προτού εμφανιστούν οι διεκδικητές των δικαιωμάτων του Γερμανικού Ράιχ (βλέπε εδώ), οι οποίοι δρουν προς στιγμή ακόμα παρασκηνιακά.

Pulpit rock
back to top ;