Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

WSJ: "Μια συμφωνία εξαθλίωσης για την Ελλάδα" - Λ.Παπαδήμος: "Ποιες εκλογές;"!


Την ώρα που η υπογραφόταν η συμφωνία στις Βρυξέλλες για να καταβληθούν επιπλέον 40 δισ. στις ελληνικές τράπεζες (τα οποία θα τα πληρώσει ο ελληνικός λαός, φυσικά) από το πακέτο των 130 δισ. ευρώ και ο τραγικός και μοιραίος για την Ελλάδα, τραπεζίτης Λουκάς Παπαδήμος έδινε άλλη μία συνέντευξη υποδυόμενος τον "πρωθυπουργό", η Wall Street Journal κυριολεκτικά "ξεβράκωνε" την συμφωνία: 

Όλη η αλήθεια για τον μισθό του Παπαδήμου. Δείτε τι παίρνει ακόμα από την ΕΚΤ!!!

Όπως σας είπαμε, παραξενευτήκαμε όταν είδαμε με πόση ευκολία ο πρωθυπουργός αποποιήθηκε του μισθού του και μάλιστα έγινε και η ανάλογη επικοινωνιακή επίθεση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο!Δηλαδή στα καλά καθούμενα πετάς τόσα ευρώπουλα στο δρόμο; Είναι δυνατόν; Κι όμως είναι, αν...

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ


Τα συμφέροντα πολιτικού προσώπου πίσω από την διάθεση γενοσήμων φαρμάκων βλέπει ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών Κωνσταντίνος Λουράντος που με δηλώσεις του το πρωί στον Real fm κατήγγειλε τη στάση του Υπουργείου Υγείας.

"Τρελούς" μας βγάζουνε...

Σινο-ρωσική επενδυτική «απόβαση» στην Ελλάδα έβλεπε η «σκιώδης CIA»


Oι μεγάλες ευκαιρίες που ανοίγονταν στην Ελλάδα για τη Ρωσία και την Κίνα, λόγω της ανάγκης άμεσων ιδιωτικοποίησεων απασχολούσαν την Stratfor, την αμερικανική ιδιωτική υπηρεσία πληροφοριών, γνωστή και ως «σκιώδη CIA».    
Όπως αποκαλύπτει το Wikileaks σε συνεργασία με «Τα Νέα», Ρώσοι και Κινέζοι ενδιαφέρονταν για λιμάνια, αλλά και την υπογραφή συμφωνιών στον τομέα της ενέργειας.

Βάσει τῆς δανειακῆς συμβάσεως, παραιτούμαστε κι ἀπὸ τὶς γερμανικὲς ἀποζημιώσεις!


Ὠραῖα πράγματα ὑπογράφουν τὰ κουδουνισμένα μας! 
Τέτοιες ὑπογραφὲς οὔτε στὰ πιὸ τρελλά τους ὄνειρα! 
Μά καλά; Τί ἀκριβῶς διάβασαν ὅταν ὑπέγραφαν;
Γιά αὐτήν τήν σύμβασι ὁ μπουμποῦκος ἰσχυρίστηκε πώς θά  εἴμαστε ὑπερήφανοι; 
Γιά αὐτήν τήν σύμβασι ὁ Μάκης ἰσχυρίστηκε πώς ἦταν θέμα συνειδήσεως νά ὑπογράψῃ;

Η Μαρία Μαργαρώνη μιλάει για την κατάσταση στην Ελλάδα στο “DemocracyNow...(video)

Αληθινό ρεπορτάζ, άγνωστη έννοια για τα ελληνικά δελτία. Η Μαρία Μαργαρώνη του "Τhe Nation" και της "Guardian" μιλάει στο "DemocracyNow!" για την κατάσταση στην Ελλάδα σε 10 λεπτά όσα δεν λένε όλα τα ελληνικά κανάλια μαζί σε 10 χρόνια δελτίων. Κλείστε ΣΚΑΙ, Mega, Καθημερινή κτλ, δείτε και διαβάστε ανεξάρτητα ξένα Μέσα.

Το δολάριο, τα πετρέλαια στην Κρήτη και οι ΗΠΑ


Τα πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα της Ελλάδας και της Κύπρου φαίνεται ότι βρίσκονταν ψηλά στην ατζέντα της αμερικανικής εταιρείας πληροφοριών και γεωπολιτικής ανάλυσης Stratfor ή αλλιώς «σκιώδους CIA».

Στα ηλεκτρονικά μηνύματα, που αποκάλυψε το WikiLeaks και δημοσιεύουν σήμερα «Τα Νέα», περιέχονται εκτιμήσεις για τις έρευνες για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο στην ανατολική Μεσόγειο, για τα κοιτάσματα της Κύπρου και της Ελλάδας και τις κινήσεις της Τουρκίας, καθώς και για το πώς θα επηρεάσουν την εσωτερική κατάσταση των δύο χωρών.

WikiLeaks: Πως έκρυψαν τα κοιτάσματα για να μας βάλουν στο Μνημόνιο! (βίντεο)

Σε εθνικό σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων εξελίσσεται η υπόθεση της διαρροής των ενδοεταιρικών συνομιλιών των στελεχών του αμερικανικού ιδρύματος στρατηγικών πληροφοριών και ενός από τα πλέον σεβάσμια think tank των ΗΠΑ Stratfor, καθώς αποδεικνύεται ότι την στιγμή που ο  πρώην πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, τον Δεκέμβριο του 2009 δήλωνε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009 ότι «Στην Ελλάδα δεν έχουμε πετρέλαιο ή το πετρέλαιο που έχουμε είναι πολύ λίγο» τα κοιτάσματα ειδικά νότια της Κρήτης είχαν ήδη εντοπιστεί και ήταν γνωστά στις ΗΠΑ από το 2007!
Pulpit rock
back to top ;