Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Forbes: Η Ελλάδα παραμένει μία από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου


Με τίτλο «Τα καλύτερα της Ελλάδας – αλλά θα έπρεπε να πάτε;» το περιοδικό Forbes κάνει ένα αφιέρωμα στις ομορφιές της χώρας μας.
«Παρά τις συνεχείς αναταραχές, την οικονομική κρίση και τα μέτρα λιτότητας, η Ελλάδα η παραμένει ένας από τους πιο γραφικούς και ελκυστικούς προορισμούς στο κόσμο», αναφέρει.

ΕΕΤΗΔΕ: Ενδείξεις υπεξαίρεσης λόγω παράνομου συμψηφισμού από τη ΔΕΗ της κατανάλωσης ρεύματος και των τελών ΕΡΤ, με το ΕΕΤΗΔΕ


Δώστε προσοχή στα παρακάτω


Παρατηρήστε τους λογαριασμούς σας, όσοι δεν πληρώσατε το ΕΕΤΗΔΕ (το κοινώς λεγόμενο χαράτσι στα ακίνητα). Από την παρατήρηση θα διαπιστώσετε ότι


α) Ο τελευταίος λογαριασμός είναι πιθανόν πιστωτικός όσον αφορά την ΕΡΤ (προφανώς  λόγω των απεργιών της ΕΡΤ) και


β) Όσοι πληρώσατε την κατανάλωση ρεύματος μέσω ΑΤΜ, το ποσό αυτό πιθανόν η ΔΕΗ να το έριξε στο ΕΕΤΗΔΕ, όπως πιθανόν το ίδιο έκανε, σε όσους ο έναντι λογαριασμός ήταν πιστωτικός (στον εκκαθαριστικό λογαριασμό πελάτη μου, το ποσό αυτό η ΔΕΗ το ΣΥΜΨΗΦΙΣΕ με το ΕΕΤΗΔΕ).

Πως η τηλεόραση επηρεάζει τα παιδιά (video 2/2)

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ηχητικό στις 1-3-2012 στην εκπομπή του Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ στο realfm

Αυτά γίνονται στην Ισλανδία:σε δίκη ο πρώην πρωθυπουργός για το οικονομικό ναυάγιο


Ο Γκέιρ Χάαρντε, πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας και ηγέτης του συντηρητικού Κόμματος της Ανεξαρτησίας, οδηγείται ενώπιον ειδικού δικαστηρίου την Δευτέρα κατηγορούμενος ότι έθεσε σε κίνδυνο τα συμφέροντα της χώρας αποτυγχάνοντας να αποτρέψει την κρίση στο τραπεζικό σύστημα το 2008.


Pulpit rock
back to top ;