Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Eνα τρισ. ευρώ το κόστος άτακτης ελληνικής χρεοκοπίας


Παγκόσμιο «καμπανάκι» χτυπάει το IIF, δύο ημέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας για συμμετοχή στο ελληνικό PSI, λέγοντας ότι μια άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας θα δημιουργούσε πιθανόν την ανάγκη έξωθεν βοήθειας για την Ισπανία και την Ιταλία προκειμένου να σταματήσει ο κίνδυνος επέκτασης της κρίσης, ενώ θα μπορούσε να προκαλέσει ζημίες άνω του 1 τρισεκατομμύριο ευρώ στην Ευρωζώνη.

3 στους 4 Ελληνες: «Να πάει φυλακή ο Παπανδρέου για την κατάντια μας»!


ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ALCO ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ NEWSBOMB.GR
Διαβάστε στο δεύτερο «newsbomb “political x-ray” by alco»: Ο Π. Καμμένος παίρνει 8% και αφήνει εκτός Βουλής τον Γ. Καρατζαφέρη
ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Ε. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ
Τρεις στους τέσσερις Ελληνες θέλουν να δουν τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, στη φυλακή, ως τιμωρία για την κατάντια της χώρας, για τα δεινά που υφίστανται καθημερινά οι ίδιοι και τα παιδιά τους.
Τα αποτελέσματα του δεύτερου «newsbomb “political x-ray” by alco» είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά από αυτά του πρώτου, τα οποία προκάλεσαν σάλο στις αρχές του Φεβρουαρίου, όταν έδειξαν ότι:
- 8 στους 10 Ελληνες θεωρούν πως ο Γ. Παπανδρέου ξεπούλησε την εθνική μας κυριαρχία και
- 6 στους 10 πιστεύουν πως ο νυν πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος υπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα των ξένων δανειστών μας.

Τέταρτος τουριστικός προορισμός η Ελλάδα

Στην τέταρτη θέση των τουριστικών προορισμών, στη λίστα με τις προτιμήσεις των ευρωπαίων πολιτών για το 2012 βρίσκεται η χώρα μας, παρά τις δυσμενείς οικονομικές και κοιωνικές συνθήκες.
Τα σκήπτρα στην εν λόγω λίστα, σύμφωνα με έρευνα του Ευρωβαρόμετρου, κρατάνε η Ισπανία, η Ιταλία και η Γαλλία.

Ο πόλεμος της …πατάτας -Όργιο κερδοσκοπίας στα αγροτικά προϊόντα


Το κίνημα της πατάτας, έφερε ξανά στο προσκήνιο την «μάχη» που δίνεται στα χωράφια μεταξύ μεσαζόντων και αγροτών με χαμένο τελικά τον Έλληνα καταναλωτή. 
Η υπερτιμολόγηση των αγροτικών προϊόντων πριν αυτά φτάσουν στους πάγκους της λαϊκής ή των μεγάλων μάρκετ προκαλεί πονοκέφαλο σε αγρότες οι οποίοι  βλέπουν τα προϊόντα τους να καπελώνονται μέχρι και με 169% πριν φτάσουν στο πιάτο των πολύπαθων καταναλωτών.
Όπως αναφέρει αναλυτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος», οι αγρότες...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ..


Αποκλειστικά βίντεο και φωτό από τον Νταλάρα που τραγούδησε στο Ίλιον
Αυτά παθαίνει όποιος εκβιάζει δημόσια λέγοντας: 'Η μνημόνιο ή καταστροφή". Σιγά σιγά θα μπαίνει τάξη σε αυτή τη χώρα και εαν η δικαιοσύνη δεν επέμβει στο δοσιλογιστάν που λέγεται Ελλάδα, τότε ο δύσμοιρος λαός, θα αναγκαστεί να επιβάλει ποινές μόνος του.
Για εκείνους που δυσανασχετούν με την ενέργεια του γιαουρτιού, λέμε οτι καλύτερα να δυσανασχετήσετε που κόβουν μισθούς και συντάξεις στους γέροντες για να αυξήσουν τα κέρδη τους οι τραπεζίτες σε συνδυασμό την συνεχή γενοκτονία μας. Ή αλλιώς... ξυδάκι.
Η Νίκαια και τα Λιόσια δεν είναι Φιλοθέη. Έχουν μεγαλώσει με δυσκολίες και άδικο.
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ....
Δείτε τις εικόνες και το βίντεο
Pulpit rock
back to top ;