Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!! έστησαν δικό τους Κοινοβούλιο οι Ισραηλίτες / Εβραίοι / Ιουδαίοι μέσα στην καρδιά της Ευρώπης!!!

Στις 16 Φεβρουαρίου εγκαινιάστηκε, με μια σχετικά διακριτική συμπεριφορά των ΜΜΕ, το Εβραϊκό Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και για καλό λόγο!
Αυτό το Κοινοβούλιο βρίσκεται στις Βρυξέλλες στις ίδιες κτιριακές εγκαταστάσεις του σημερινού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (οι 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης).
Οι 120 εκπρόσωποι του Εβραϊκού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (το ίδιο το όνομα ακούγεται ήδη σαν πρόκληση) δεν θα έπρεπε επομένως να είναι αντιπρόσωποι από αυτές τις 27 χώρες;

Richard Wolff: Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, προάγγελος για αυτό που θα έρθει στις ΗΠΑ

"Μια πειραματική προσπάθεια αποτελεί αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα προκειμένου να δούμε μέχρι ποιο βαθμό μπορεί να πιεστεί η εργαστική τάξη στις σύγχρονες βιομηχανικά ανεπτυγμένες χώρες" εκτιμά ο διεθνούς φήμης οικονομολόγος Richard Wolff, σε ένα δίλεπτο βίντεο με επιλεγμένα αποσπάσματα από ομιλία του. Ο οικονομολόγος τονίζει την μείωση μισθών κατά 22% στην Ελλάδα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι "η επίθεση στην Ελλάδα, η τιμωρία της Ελλάδας κλιμακώνει αυτό που ήδη συμβαίνει...Πρόκειται για μια κοινωνία που οδηγείται σε κατάσταση οικονομικής απελπισίας, πέρα από αυτή που κάποιος θα μπορούσε να προβλέψει, ή έχει προβλέψει...Και έρχονται και άλλα...". "Αυτό είναι το μέλλον μας, δεδομένου ότι τα προβλήματά μας είναι παρόμοια με αυτά της Ελλάδας".
Δείτε το βίντεο:

Όλγα Γεριτσίδου: Η ανατροπή-επανάσταση θα γίνει μόνο δια της βίας από τον ελληνικό λαό


Της Όλγας Γεριτσίδου
Είναι εμφανές ότι για να πατήσει κατακτητής στην Ελλάδα μας χρειάστηκαν πολλοί προδότες. Ανέκαθεν χρειάζονταν πολλοί προδότες για να πετύχει και ο δυνατότερος κατακτητής, από τους Πέρσες μέχρι τους Γερμανούς και τους τραπεζίτες σήμερα. Και όπως είναι βέβαια λογικό, όλοι εστιάζουμε και σοκαριζόμαστε από τους δεδηλωμένους και εξόφθαλμα έκδηλους προδότες, αφήνοντας ουσιαστικά να περάσουν απαρατήρητοι οι άλλοι, οι πιο σκαιοί, που ακόμα επιχειρούν να φορούν προβιά ενώ είναι οι ίδιοι λύκοι της ίδιας συνομοταξίας με τους πρώτους.

ΣΟΚ:Μας ταΐζουν φάρμακα made in India που απαγορεύθηκαν στις ΗΠΑ!


Ο αμερικανικός FDA έβαλε λουκέτο σε δεκάδες εργοστάσια της Ινδίας για επικίνδυνα σκευάσματα, που κυκλοφορούν αφειδώς στην Ελλάδα!Το 2011 ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων (FDA) έβαλε λουκέτο σε 37 φαρμακοβιομηχανίες σε όλο τον κόσμο, εξαιτίας των επικίνδυνων για τη Δημόσια Υγεία σκευασμάτων που παρασκεύαζαν. Οι περισσότερες από αυτές τις φαρμακοβιομηχανίες βρίσκονταν στην Ινδία…

ΞΥΠΝΑ! ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ! (video)


Ελαιόλαδο: Το αρχαίο φάρμακο στο μικροσκόπιο της σύγχρονης έρευνας


Στα ράφια των φαρμακείων θα βρεθεί στο μέλλον το ελαιόλαδο, καθώς οι επιστήμονες ανακαλύπτουν όλο και περισσότερες ευεργετικές, για την υγεία, ιδιότητες που διαθέτει το πολύτιμο εθνικό προϊόν. Ο δρόμος έχει ήδη ανοίξει από την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου «εξειδικευμένα ελαιόλαδα» βρίσκονται στις προθήκες φαρμακείων.
Μελέτη ερευνητικής ομάδας του Πανεπιστημίου Αθηνών με επικεφαλής τον επίκουρο καθηγητή Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων στο Φαρμακευτικό Τμήμα του Ιδρύματος, Προκόπη Μαγιάτη, η οποία έγινε με κίνητρο τις αναφορές σε φαρμακευτικές δράσεις του λαδιού στην αρχαία Ελλάδα, απέδειξε ότι πέρα από τις ως τώρα ευεργετικές ιδιότητες που αναφέρονται σε λαϊκές παροιμίες, το ελαιόλαδο διαθέτει αντιοξειδωτικές, νευροπροστατευτικές, καρδιοπροστατευτικές και άλλες ιδιότητες.

Θα πετύχει η συμμετοχή για το ελληνικό PSI...?


Πλήρως αποδέχονται οι ελληνικές τράπεζες την προσφορά του Δημοσίου για το «κούρεμα» και την ανταλλαγή των ομολόγων που κατέχουν (PSI). Αυτό έγινε γνωστό από το υπουργείο Οικονομικών, μετά τη συνάντηση των διοικήσεων των έξι μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.
Σύμφωνα με το υπουργείο, οι τραπεζίτες...

Προβληματισμός στις ΗΠΑ για την ισχυρή αεράμυνα της Συρίας



Mία στρατιωτική επέμβαση στη Συρία θα ήταν «άκρως ευαίσθητη επιλογή» στην υλοποίησή της λόγω της αεράμυνας και του αποθέματος βιολογικών και χημικών όπλων που διαθέτει το καθεστώς Assad, επισήμανε ο διοικητής της CENTCOM, Στρατηγός James Mattis, σε συνεδρίαση της Επιτροπής Άμυνας του αμερικανικού Κογκρέσου. Ο Στρατηγός Mattis υποστήριξε ότι...
Pulpit rock
back to top ;