Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Σε κατάσταση πανικού η κυβέρνηση για την 25η Μαρτίου


Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται η κυβέρνηση η οποία φοβάται σοβαρά επεισόδια κατά τη διάρκεια του εορτασμού της 25ης Μαρτίου και των παρελάσεων σε διάφορες πόλεις. Για το λόγο αυτό συγκαλείται τη Δευτέρα κυβερνητική σύσκεψη υπό τον Λ. Παπαδήμο και με τη συμμετοχή των υπουργών Εσωτερικών, Αμυνας και Προστασίας του Πολίτη. Να φανταστούμε ότι δε θα κατεβάσουν τον στρατό γιατί μ’ αυτή τη σύνθεση η σύσκεψη «μυρίζει» μπαρούτι.

Άρθρο-πρόκληση: Ο στρατός θα ακυρώσει το νέο μνημόνιο!


Άρθρο αξιωματικού των ενόπλων δυνάμεων που δημοσιεύεται στο διαδίκτυο απειλεί με επέμβαση του στρατού κατά του μνημονίου. Ο αντισυνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης, πρόεδρος της οργάνωσης  "Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων" (www.sysmed.gr) τονίζει ότι ο ελληνικός λαός "πολύ σύντομα θα τιμωρήσει τους ξένους και ντόπιους δυνάστες του". "Η απάντηση (ΣΣ στα δεύτερο μνημόνιο) βρίσκεται στην καρδιά όλων των Ελλήνων πολιτών. Και είναι σίγουρο ότι, μαζί με τους Έλληνες στρατιωτικούς, πολύ σύντομα θα δοθεί δημοκρατικά.". Μήπως η λέξη "δημοκρατικά" αποτελεί άλλοθι;

Απίστευτο Video: Πίθηκος πυροβολεί ανθρώπους με Καλάσνικοφ





Στρατιώτες δίνουν σε πίθηκο ένα όπλο γεμάτο σφαίρες. Δείτε στο video τι έγινε μετά........



ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ (ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ)


Ένα Βρετανός χάκερ ο οποίος κατάφερε να διεισδύσει στα διαδικτυακά αρχεία της NASA και του Πενταγώνου καταγγέλλει συνωμοσία σιωπής για στενές επαφές με εξωγήινους. 


Σε ηλικία 42 ετών σήμερα ο Μακ Κίνον μάλλον είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που κατάφερε να εισβάλει στα αρχεία της NASA και του στρατού των ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας ένα απλό 56Κ μόντεμ (dial up σύνδεση). Αν και κομμωτής αρχικά στο επάγγελμα, γρήγορα κατάφερε να εντρυφήσει στην τέχνη του χάκινγκ και να μάθει να χειρίζεται άριστα ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΣΕ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ!


ΑΦΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ2, ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!
Το σχέδιο των δανειστών με τη συνέργεια των εντόπιων δωσιλόγων, για την αρπαγή του ορυκτού πλούτου της χώρας, βαίνει σύμφωνα με την επιθυμία των εμπνευστών του. Ο Γ. Παπανδρέου την περίοδο 2009-2010, πριν  ακόμη η χώρα μας μπει στο μηχανισμό στήριξης της τρόικας, δήλωνε ευθαρσώς ότι δεν γίνονται έρευνες για υδρογονάνθρακες επειδή υπάρχουν ελάχιστα και μη αξιοποιήσιμα κοιτάσματα σε Αιγαίο και Ιόνιο!!!

«Η Ελλάδα είναι ιδιοκτησία των Γερμανών»


Ανθελληνική προπαγάνδα από το περιοδικό «Spectator»


Το ανθελληνικό κρεσέντο που έχουν υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης καλά κρατεί. «Οι περισσότεροι Γερμανοί έχουν στην κατοχή τους και μια δεύτερη ιδιοκτησία. Το όνομα της, Ελλάδα».

Το συγκρότημα Uriah Heep τιμά την Ελλάδα: Ο Παρθενώνας σε εξώφυλλο CD!


Οι θρυλικοί Uriah Heep θα κυκλοφορήσουν σε λίγο καιρό, την ηχογράφηση της συναυλίας που έδωσαν πέρσι τον Μάρτιο στην Αθήνα, στο Gagarin Club.
Το συγκρότημα το οποίο υπήρξε ένα από τα δημοφιλέστερα rock συγκροτήματα της δεκαετίας του 70 και του 80, συνεχίζει μέχρι και σήμερα με επιτυχία να ηχογραφεί αλλά και να κάνει συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

Τι πρέπει να κάνετε αν σας ζητήσει την ταυτότητά σας ιδιωτική εταιρεία ή τράπεζα…


Οι καταναλωτές που τους ζητείται φωτοτυπία της ταυτότητας από διάφορες ιδιωτικές εταιρείες ή από το Δημόσιο, για να προστατεύονται από τυχόν πλαστογραφία της ταυτότητάς τους με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες, πρέπει να ενεργούν ως εξής:

Morgellon - GMO η νέα απίθανη σύνδεση της ψυχοπαθητικής παρασίτωσης


Τα morgellon είναι μία νέα ασθένεια που ταλαιπωρεί ένα μέρος του πληθυσμού με εξαιρετικά απίθανα συμπτώματα που θυμίζουν ταινία τρόμου.Η επίσημη ιατρική την κατατάσσει στις "κατά φαντασία ασθένειες " παρόλο που τα αποτελέσματα της δεν έχουν καμμία σχέση με τη φαντασία.΄

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Υπουργός χρεωκοπημένης χώρας με καταθέσεις 3 εκατ. ευρώ!


Δείτε το έγγραφο με τους λογαριασμούς του 
Το είδαμε και πάθαμε απανωτά εγκεφαλικά! Ο υπουργός των φτωχών Ελλήνων λέει πώς καταλαβαίνει ότι τα μέτρα που λαμβάνονται είναι επώδυνα για τους πολίτες. Πώς; Με 3 (τρία) εκατομμύρια ευρώ τραπεζικές καταθέσεις; Δείτε το έγγραφο με όλους τους λογαριασμούς του...

ΙΔΟΥ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ


Μας λένε ότι αν δεν πάρουμε τα δανεικά δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις. Μέγα ψέμα!!!

Να που πάνε τα λεφτά που μας δανείζουν...

Ισλανδία: Το λαμπρό παράδειγμα που μας βάζει τα γυαλιά...(vid)


Σε παραίτηση «εξαναγκάστηκε» η κυβέρνηση!
Στη φυλακή οι υπεύθυνοι της κρίσης!
Μάθημα δημοκρατίας σε όλο τον κόσμο από τους Ισλανδούς!

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ - ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ!! (vid)

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
Pulpit rock
back to top ;