Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Το ανθρώπινο είδος σταματάει να εξελίσσεται!


Κορυφαίος γενετιστής εκτιμά ότι πλησιάζει το τέλος της ανθρώπινης εξέλιξης


Η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους κοντεύει να σταματήσει λόγω έλλειψης ανδρών στη Δύση που να έχουν γίνει πατέρες σε μεγάλη ηλικία. Αυτό είναι το συμπέρασμα του κορυφαίου γενετιστή, καθηγητή Steve Jones του Πανεπιστημίου UCL στο Λονδίνο, ο οποίος επισημαίνει ότι οι άνδρες που έχουν ξεπεράσει την ηλικία των 35 ετών έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να μεταδώσουν μεταλλάξεις στους απογόνους τους.

Spiegel: «Η μεγάλη κρίση στην Ελλάδα δεν έχει έρθει ακόμη» «ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ, ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ»


Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της θετικής έκβασης του PSI και ενώ όλοι πανηγυρίζουν, το γερμανικό περιοδικό Spiegel φιλοξενεί δηλώσεις γνωστού οικονομολόγου ο οποίος ισχυρίζεται πως η μεγάλη κρίση για την Ελλάδα όχι μόνο δεν αποφεύχθηκε αλλά βρίσκεται προ των πυλών!

Τα 10 σημαντικότερα θρησκευτικά μυστήρια και θαύματα


H Therese Neumann, που το 1926 ξεκίνησε να εμφανίζει σττίγματα κάθε Παρασκευή για 32 χρόνια


Συμβαίνουν όντως θαύματα; Οι άγγελοι είναι αληθινοί; Η προσευχή αποδίδει; Υπάρχουν κάποια φαινόμενα για τα οποία η επιστήμη προσπαθεί να βρει λογικές απαντήσεις αλλά για την πίστη οι εξηγήσεις δεν είναι απαραίτητες. Τα 10 μυστήρια τα οποία εξετάζονται στην συνέχεια έχουν κερδίσει το διαρκές ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων, ακόμη και από απλή περιέργεια και υπόκεινται σε γνήσιο έλεγχο των ερευνητών παραφυσικών φαινομένων. Παρατίθενται παρακάτω τα 10 κυριότερα θρησκευτικά μυστήρια και θαύματα.

Stratfor: Στρατιωτική απάντηση της Τουρκίας στο Οικόπεδο 12


Με ένα «θερμό» επεισόδιο στην ανατολική Μεσόγειο ήταν αποφασισμένη να απαντήσει η Άγκυρα, όταν η Κύπρος θα έφτανε στο στάδιο της παραγωγής του φυσικού αερίου του Οικοπέδου 12, σύμφωνα με πληροφορίες του Stratfor.
Σύμφωνα με την αλληλογραφία της εταιρείας γεωπολιτικών αναλύσεων, που διέρρευσε WikiLeaks...
Pulpit rock
back to top ;