Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΔΕΊΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ ΤΟΎ ΜΊΝΩΑ ΠΟΎ ΒΡΈΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΚΑΣΤΡΟ

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ Δρ ΤΣΙΚΡΙΤΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΠΕΞΗ «ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ» ΤΩΝ ΜΙΝΩΙΚΏΝ ΚΑΙ ΜΥΚΗΝΑΪΚΏΝ ΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.

Ράιχενμπαχ: "Κατεβάζει" υπουργούς και ετοιμάζει κυβέρνηση στην Ελλάδα


Στην Αθηνά αναμένεται τη Δευτέρα ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χορστ Ράιχενμπαχ, προκείμενου να παρουσιάσει την έκθεση προόδου για τη χώρα μας.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Real News" της Κυριακής,  αναφέρει πως στο πλαίσιο της εντολής που έδωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο στον Έλληνα πρωθυπουργό, για επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων, ο επικεφαλής της Task Force ετοιμάζει πρωτοφανή "απόβαση" Ευρωπαίων Επιτρόπων σε όλα τα ελληνικά υπουργεία.

Η τρόικα θα λογοδοτήσει για τα σκληρά μέτρα στην Ελλάδα


Ενώπιον των ευρωβουλευτών θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για τη συνταγή λιτότητας που ακολουθείται στην Ελλάδα τα στελέχη της τρόικας Πολ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ.
Η είδηση ανακοινώθηκε από την επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά, συνοδεία των στελεχών της "εναλλακτικής" τρόικας των ευρωσοσιαλιστών που βρίσκεται στην Αθήνα και πραγματοποιεί επαφές.
"Στις 27 Μαρτίου καλείται η πραγματική τρόικα να δώσει απαντήσεις για το πώς είναι δυνατόν να επιβάλλονται τέτοια μέτρα και άνθρωποι χωρίς νομιμοποίηση να επιδεικνύουν τέτοια συμπεριφορά απέναντι στον ελληνικό λαό", υπογράμμισε η Μαριλένα Κοππά.

Συνταξιούχος πέταξε γιαούρτι στο Βενιζέλο


Ένα περιστατικό αναστάτωσε την Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατά πάσα πιθανότητα επερχόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δέχτηκε γιαούρτι από ηλικιωμένο με πατερίτσες.

Οργανώνονται ομάδες πολιτοφυλακής στο διαδίκτυο


Η νεοελληνική κοινωνία έφτασε πλέον στο σημείο να δημιουργεί ομάδες πολιτοφυλακής.
Τις ομάδες αυτές τις βρίσκει κάποιος σχετικά εύκολα στο διαδίκτυο, με την λειτουργία τους αλλά και το στόχο τους να θυμίζουν έντονα παραστρατιωτικές οργανώσεις.
Λογικό, θα μπορούσε να ειπωθεί, από τη στιγμή που η εγκληματικότητα τσακίζει την ραχοκοκαλιά της κοινωνίας μας, αφού η αστυνομία δεν μπορεί παρά τις προσπάθειές της να τη μειώσει αισθητά.

Γέμισαν το Αστόρια στο Ηράκλειο οι αντιμνημονιακοί του Νότη Μαριά (video)


“Αντιμνημονιακοί Πολίτες” το κόμμα του Ν. Μαριά


«Αντιμνημονιακοί Πολίτες» είναι το όνομα του νέου κομματικού σχηματισμού που συστήθηκε με αρχηγό το Νότη Μαριά και παρουσιάστηκε επίσημα προχθές το βράδυ στο κινηματοθέατρο «Αστόρια». 
Σε μια κατάμεστη από αίθουσα κόσμο, όπου γέμισε και ο εξώστης, ο Νότης Μαριάς επανέλαβε για πολλοστή φορά τις θέσεις του για απομάκρυνση της Τρόικας με την ξεκάθαρη επισήμανση πως «η Ελλάδα δεν πωλείται». 
Τις θέσεις αυτές, αλλά και τη στάση του, φαίνεται ότι συμμερίζονται πλέον ολοένα και περισσότεροι πολίτες, οι οποίοι...

Γερμανογαλλική λυσσαλέα επίθεση


Συνεχείς και αδιάκοπες επιθέσεις δέχεται η αγαπημένη και ιερή χώρα μας, η Ελλάδα… επιθέσεις από λυσσασμένους βαρβάρους δούλους, υπηρέτες εκείνων που υπηρετούν, για να εφαρμόσουν τη σκοτεινή και σατανική Νέα τάξη πραγμάτων. Επιχειρούν μεθοδικά την κατάργηση των κρατών εθνών και την υποδούλωση των λαών διορίζοντας αρχικά κυβερνήσεις της αρεσκείας τους και διαλύοντας την οικονομία τους, βυθίζοντάς τους στο χάος, στο σκότος και την αβεβαιότητα, την πείνα και την εξαθλίωση.

Η τρόικα έβαλε στο μάτι τον ελληνικό χρυσό;!


Το μοναδικό πράγμα που μπορεί να γλιτώσει την Ελλάδα, από ένα παντελώς άχρηστο εθνικό νόμισμα, είναι οι 111 τόνοι χρυσού που διαθέτει. Κι όμως, στα ψιλά γράμματα της τελευταίας δανειακής συμφωνίας, προβλέπεται ότι οι δανειστές της Ελλάδας θα μπορούν να κατάσχουν τον χρυσό αυτό, οπως γράφουν οι New York Times .
Όντως, η Ελλάδα μοιάζει να παρέδωσε θεμελιώδη στοιχεία της εθνικής της κυριαρχίας στην ΕΕ, στην ΕΚΤ, και στο ΔΝΤ.
Pulpit rock
back to top ;