Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Αμερικάνικη παράνοια μιας πυρηνικής ή γενικής επίθεσης εναντίον του Ιράν (video)

Οι Αμερικάνοι θέλουν να αναπτύξουν ένα νέο είδος πυρηνικού όπλου, ένα πυρηνικό διατρητή εδάφους, ή καταστροφέα υπόγειων καταφυγίων. Αυτή η πυρηνική βόμβα που έχει σκοπό να καταστρέψει υπόγειους στόχους θα είναι άχρηστη για πολλά είδη καταφυγίων. Ταυτοχρόνως θα παράγει μεγάλες ποσότητες ραδιενεργού νέφους και πιθανόν να σκοτώσει εκατομμύρια άμαχους πολίτες.

Σε πιο πολιτικό χώρο ανήκεις; Κάνε το τεστ τώρα!!




Αλήθεια γνωρίζεις σε ποιόν πολιτικό χώρο ανήκεις πραγματικά;


Κάνε το παρακάτω τεστ και δες ποιά είναι η θέση σου στον πολιτικό χάρτη..

ΕΛΛΑΔΑ ΧΟΥΝΤΑ, ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ και ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ (video)

Bloomberg: «Η λιτότητα στην Ελλάδα θα οδηγήσει σε αναταραχές και πραξικόπημα»


Στην ύφεση και την καθημερινότητα των Ελλήνων εστιάζει σημερινό δημοσίευμα του οικονομικού πρακτορείου Bloomberg το οποίο προκρίνει την άμεση έξοδο από το ευρώ ως τη λιγότερο επώδυνη λύση για τη χώρα.
«Δεν υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που να μην έχει να σου πει μία ιστορία για τη δυστυχία και την ανέχεια που καλείται να αντιμετωπίσει εξαιτίας της οικονομικής κρίσης τα τελευταία δύο χρόνια» αναφέρει το δημοσίευμα.

Wikileaks: Η Τρόικα έκανε την Ελλάδα πειραματόζωο!



Σενάρια χρεοκοπίας της Ελλάδας επεξεργάζονταν οίκοι αξιολόγησης και αναλυτές τρεις μήνες πριν από το Μνημόνιο 1, σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ που, σε συνεργασία με τη Wikileaks, δημοσιεύει απόρρητες πληροφορίες στην ηλεκτρονική αλληλογραφία της Stratfor, της αμερικανικής εταιρίας πληροφοριών που χαρακτηρίζεται ως «σκιώδης» της CIA.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναλυτές ανέφεραν τον Ιανουάριο του 2010 ότι η Ελλάδα ήταν το πειραματόζωο για να δοθεί το μήνυμα στις απείθαρχες χώρες του νότου.

Ο Καλλικράτης “σβήνει” τα Ελληνικά χωριά…


Οι δήμοι τα έχουν ξεχάσει, ενώ μόνο οι αδελφότητες και οι πολιτιστικοί σύλλογοι μπορούν να τα σώσουν! Τι λέει ο δημοσιογράφος Η. Βεζδρεβάνης
Τα χωριά σβήνουν το ένα μετά το άλλο με τον "Καλλικράτη". Οι δήμοι, που έχουν πολλές ανάγκες, τα έχουν ξεχάσει, με αποτέλεσμα...

Είναι το σύμπαν ένα δωδεκάεδρο;

Νέες επιστημονικές μελέτες και παρατηρήσεις έρχονται να δικαιώσουν πάλι τους αρχαίους έλληνες σοφούς, Αριστοτέλη, προσωκρατικούς και Πυθαγόρειους που έγραφαν και μιλούσαν για αιθέρα και για ταύτιση του σύμπαντος με το ισοδωδεκαεδρικό τέλειο στερεό.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βρίσκεις οποιαδήποτε διεύθυνση στο κόσμο. Βάζεις δρόμο, περιοχή και βλέπεις .


...... αυτή η τεχνολογία  μας έχει τρελλάνει..

Γράψτε την διεύθυνση για κάθε σχετική χρήση, στο παραθυράκι.
Δουλεύει άμεσα!!!

Έφτιαξαν μηχάνημα με "ακτίνα πόνου" που διαλύει διαδηλώσεις (video)


Ένα ηλεκτρομαγνητικό οπλικό σύστημα, ικανό να εκπέμπει ισχυρή
θερμική ακτίνα σε απόσταση έως και ένα χιλιόμετρο, παρουσίασαν τη Δευτέρα οι επικεφαλής του σώματος πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών. Το όπλο αναπτύχθηκε στο Αφγανιστάν, χωρίς όμως να χρησιμοποιηθεί ποτέ επιχειρησιακά, και αποτελεί πλέον και μέρος του οπλοστασίου των αμερικανών πεζοναυτών.
Pulpit rock
back to top ;