Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

«Θα πάρουμε τα όπλα αν υπάρξει χάος», λένε οι αυτόκλητοι... πολιτοφύλακες


Συνέντευξη - ποταμό στην οποία εξηγεί τους σκοπούς και τους τρόπους εκπαίδευσης απόστρατων και άλλων εφέδρων που έχουν αυτοαναγορευθεί σε 'τάγματα πολιτοφυλακής' -προκαλώντας ανατριχιαστικούς ιστορικούς συνειρμούς- έδωσε ο επικεφαλής της λεγόμενης «Πατριωτικής Πολιτοφυλακής» κ. Γιώργος Ανεστόπουλος.

Αποκλειστικό: Δεκτή έκανε η Εισαγγελία την μήνυση πολίτη που ζητά να συλληφθούν 6 πρώην βουλευτές για εσχάτη προδοσία!!


Ευτυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που δεν το βάζουν κάτω! Την προηγουμένη εβδομάδα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατατέθηκε και ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΩΞΗΣ και σύλληψης για Εσχάτη Προδοσία κατά, αυτή την φορά, ΕΞΙ (6) πρώην βουλευτών οι οποίοι παραιτήθηκαν από τις 9 έως και τις 13 Φεβρουαρίου 2012. 

Έλληνες φοιτητές σάρωσαν βραβεία σε διαγωνισμό μαθηματικών


Σημαντικές διακρίσεις κατέκτησε η Ελλάδα στην 6η Μαθηματική Ολυμπιάδα για φοιτητές Πανεπιστημίων της Νοτιανατολικής Ευρώπης, που διοργανώνεται από τη Μαθηματική Εταιρεία Ν. Α. Ευρώπης.

   

Χαμός στο Ευρωκοινοβούλιο για την βαριά λιτότητα στην Ελλάδα ( video )

Άναψαν για ακόμη μία φορά τα αίματα στο ευρωκοινοβούλιο με αφορμή μία συζήτηση για την Ελλάδα με ευρωβουλευτές να ζητούν μέτρα και άλλους να έχουν πλέον συνειδητοποιήσει ότι ο ελληνικός λαός, αλλά και η οικονομία δεν αντέχουν άλλη λιτότητα.

Pulpit rock
back to top ;