Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Η μεγάλη ΠΥΡΑΜΙΔΑ της ΑΙΓΥΠΤΟΥ με ΕΛΛΗΝΙΚΟ... "DNA"


Στις Ιστορίες του Ηρόδοτου εκείνο από τα θαύματα που περιγράφεται περισσότερο και εκτενέστερα είναι οι Πυραμίδες. Ίσως επειδή ήταν το μεγαλειοδέστερο και εντυπωσιακότερο για τις μέρες του οικοδόμημα - και το μοναδικό μνημείο το οποίο σώζεται ακόμη, ως τις μέρες μας, όπως στην τελική του μορφή, σχεδόν ανέπαφο από τον πανδαμάτορα χρόνο αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο.
Σύμφωνα με τα ιστορικά στοιχεία και τις μαρτυρίες Ελλήνων ιστορικών και άλλων φαίνεται να οικοδομήθηκε από...

Νότης Μαριάς: PSI και «επιλεκτική χρεοκοπία»


Η κατάληξη της χώρας σε καθεστώς «επιλεκτικής χρεοκοπίας» οφείλεται στην τρόικα και στην κυβέρνηση, που επέβαλαν το Μνημόνιο της χρεοκοπίας, το οποίο ήταν δεδομένο ότι θα αποτύχει.
Για όσους δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, η πατρίδα μας ήδη από τις 28 Φεβρουαρίου του 2012 βρίσκεται σε καθεστώς «επιλεκτικής χρεοκοπίας» («selective default»).

Το θανατηφόρο κτύπημα απο τον Ήλιο (video 3/3)

Το βίντεο αυτό διανέμεται δωρεάν απο τον δημιουργό του ταγματάρχη Ed Dames και την ομάδα του.Ο Ed Dames ήταν επικεφαλής σε ένα απόρρητο πρόγραμμα διόρασης - υπεραισθητικής αντίληψης,που διεξήγαγαν οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ και ο Στρατός για στρατιωτικούς λόγους.Αυτά που είδαν οτι θα συμβούν στο μέλλον ήταν εξαιρετικά ζοφερά για την ανθρωπότητα.

Τα ελληνικά πανεπιστήμια στην παγκόσμια κατάταξη


Καλύτερη απ’ αυτή που παρουσιάζεται σε διεθνείς λίστες αξιολόγησης των πανεπιστημίων όπως αυτή της Σαγκάης ή της εφημερίδας «Τάιμς» είναι η εικόνα των ελληνικών ιδρυμάτων. Στην πλειονότητά τους, μάλιστα (14 από 23) περιλαμβάνονται στο 10% των καλύτερων πανεπιστημίων του κόσμου, αν εξετάσει κανείς τη διεθνή παρουσία τους σε σύγκριση με τα μεγέθη της χώρας μας και των υπολοίπων, αποκομίζει διαφορετική εικόνα.

Pulpit rock
back to top ;