Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Σαντορίνη Ώρα Μηδέν ! Το έδαφος αλλάξει μορφή


Οι  Κώστας Παπαζάχος, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, Andtrew Newman, Πάνος Ψιμούλης, Βάσο Σαλτογίαννη και άλλοι έγκριτοι επιστήμονες έχουν δημοσιεύσει στις 6 Μαρτίου του 2012 στο ειδικό site GRL, άρθρα τους για τα τελευταία γεωλογικά φαινόμενα που παρατηρούνται στην Σαντορίνη.  
 Μετά από περίπου 60 χρόνια σεισμικής ησυχίας μέσα στην καλντέρα της Σαντορίνης, τον Ιανουάριο του 2011 το ηφαίστειο ξύπνησε με μια σημαντική σεισμική δραστηριότητα και ταχέως αναπτυσσόμενη ακτινική παραμόρφωση. 
 Η παραμόρφωση αυτή απεικονίζεται από ένα πυκνό δίκτυο 19 τοπογραφικών σταθμών και 5 σταθμούς GPS, που δείχνουν ότι, από τις 21 Ιανουαρίου 2012, το ηφαίστειο έχει.........

ΔΝΤ: Ανεπαρκές το νέο δάνειο-Μνημόνιο για τη σωτηρία της Ελλάδος


Ευθύνες στην Ε.Ε. για λάθος χάραξη δανείου και μνημονίου αποδίδει το ΔΝΤ στο πλήρες κείμενο της έκθεσης του για την Ελλάδα εκτιμώντας ότι ίσως χρειαστεί πάνω από 10ετία για την ανάκαμψη και επάνοδο στις αγορές ακόμη και αν όλα γίνουν στην ώρα τους.
Με την παραδοχή ότι θα αργήσει η πλήρης επάνοδος στις αγορές ίσως και πάνω από 10ετία, το ΔΝΤ καλεί την Ε.Ε. να συνεχίζει να στηρίζει και μετά το 2014 (που λήγει το δάνειο) την Ελλάδα, εφόσον βέβαια εφαρμόζει το μνημόνιο. Κρούει τον κώδωνα ότι αν δεν υπάρχει αυτή η στήριξη, τότε  έρχεται η χρεοκοπία και η έξοδος από το ευρώ.

Παλιό απόρρητο βίντεο με κατάρριψη ΑΤΙΑ και αιχμαλώτους εξωγήινους!!!

Το ΔΝΤ επιδιώκει τη βίαιη μείωση των πληθυσμών;

ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ (ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ):

"ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ,ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥΣ,
ΟΠΩΣ Η ΣΤΕΙΡΩΣΗ!
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΣΑΝ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΕΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΩΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ..."
Δείτε το βίντεο...
Pulpit rock
back to top ;