Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Video: ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!


Αυτό το video κρατάει μόνο τα σοβαρά, αδιάσειστα στοιχεία, για πολλά πράγματα που συμβαίνουν κρυφά από τον κόσμο. 


Όσοι επιζήσουν στην επιφάνεια, θα είναι σκλάβοι τον υπόγειων....



Frontex: Το 2011 πέρασαν τα ελληνικά σύνορα 57.000 μετανάστες


Ο έλεγχος των συνόρων από μόνος του δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είπε  ο εκπρόσωπος της Frontex, Μίκαλ Πάρζιζεκ.
Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο η συμφωνία και η συνεργασία με τις γειτονικές χώρες και τις χώρες προέλευσης των μεταναστών. Χαρακτήρισε περίπλοκη την κατάσταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και εκτίμησε ότι μέσα από την συνεργασία θα υπάρξει καλύτερη διαχείριση των συνόρων .

Δείτε 3 βίντεο που αποκαλύπτουν τα σχέδια της Παγκόσμιας Ελίτ για μείωση του πληθυσμού της Γης - Για αυτούς είμαστε απλά αριθμοί που πρέπει να μειωθούν!


Τα βίντεο μιλάνε απο μόνα τους.. Προσέξτε ιδιαίτερα αυτό που λέει ο Bill Gates οτι τα εμβόλια χρησιμοποιούνται για την μείωση του πληθυσμού.. Διαδόστε τα βίντεο αυτά σε φίλους και γνωστούς για να μην μείνουν στην αφάνεια!
Συνδέστε τα βίντεο με το παλιό μας άρθρο για το ποιοί είναι οι Ροκφέλερ. Η πανίσχυρη αυτή οικογένεια Εβραίων τραπεζιτών έχει στην κατοχή της πολλά φιλανθρωπικά ιδρύματα και το παίζουν φιλάνθρωποι. Το ίδιο ισχύει και για τον Bill Gates.. Την ίδια ώρα όμως που το παίζουν φιλάνθρωποι αναφέρονται στον παγκόσμιο πληθυσμό ως αριθμούς και ζώα που πρέπει να μειωθούν. Είμαστε πραγματικά μια μεγάλη "Φάρμα Ζώων" για τους  Επικυρίαρχους και για αυτό ακριβώς πρέπει να τους ανατρέψουμε πριν σκλαβώσουν και υποβαθμίσουν την ανθρωπότητα...

Τα … ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής ...


Βροχή από βουλευτικές τροπολογίες της τελευταίας στιγμής φτάνουν στη βουλή και φυσικά όλες είναι ρουσφετολογικού χαρακτήρα ακόμη κι αν ορισμένες φορές τα αιτήματα που ζητούν ικανοποίηση μπορούν να θεωρηθούν δίκαια ή εύλογα.

Γερμανία προς Ελλάδα:"Ξεχάστε τις γερμανικές αποζημιώσεις"


Δεν υπάρχει πλέον ζήτημα πολεμικών αποζημιώσεων για την Γερμανία, ξεκαθαρίζει το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών με αποκλειστική δήλωση προς το "ΑΜΠΕ".
Σύμφωνα με την επίσημη θέση της γερμανικής κυβέρνησης, η Γερμανία "αναγνωρίζει την ευθύνη" της για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και "λυπάται βαθύτατα για την οδύνη των θυμάτων", ωστόσο, όπως επισημαίνεται, η Γερμανία έχει καταβάλει ήδη αποζημιώσεις στο πλαίσιο της Συμφωνίας του 1946, ενώ στήριξε έμπρακτα και την ανοικοδόμηση της Ελλάδας.

Πάντα θα υπάρχει θέμα αποζημιώσεων κ.Μέρκελ.Δείτε το βίντεο με τις γερμανικές φρικαλεότητες

Είτε τους αρέσει,είτε όχι,είτε είναι παντοδύναμοι οικονομικά ,είτε πολιτικά,οι Γερμανοί θα πρέπει να καταλάβουν ότι θέμα αποζημιώσεων για όσα φρικτά έκαναν στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Κατοχής υπήρχε ,υπάρχει και πάντα θα είναι ανοιχτό.Δεν είναι θέμα που μπορεί να λυθεί μόνο από δικαστήρια και νομικούς. Θα είναι πάντα μια ανοιχτή πληγή,πρώτα απ΄ όλα για τους ίδιους τους Γερμανούς που κατά τ΄ άλλα ...ηθικολογούν αλλά ξεχνάνε ηθική και ανθρωπιά όταν αυτά μπορεί να έχουν σχέση μ΄ αυτό που τελικά φαίνεται ότι λατρεύουν:το χρήμα.
Pulpit rock
back to top ;