Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Δεν επέτρεψε στο ρεπόρτερ να πει την αλήθεια για τα επεισόδια....

Έκοψε στον αέρα δυο φορές το ρεπόρτερ τη στιγμή που αναφερόταν στην αστυνομική βία. Ούτε τ' όνομα του Λώλου δεν τον άφησε να πει.

Ο Βενιζέλος άρχισε τις Κωλοτούμπες


Κρίμα Βαγγέλη.
Είδε ο Βενιζέλος τα γκάλοπ και έκανε την πρώτη τεράστια κωλοτούμπα. Ξεπέρασε και τον Καρατζαφέρη σε πιρουέτα. Κάλεσε όσους βουλευτές είχαν διαγραφτεί να επιστρέψουν. Διαβάστε μόνο τι έλεγαν οι πρωτοκλασάτοι του ΠαΣοΚ πριν από λίγες μόνο μέρες και θα αναρωτηθείτε πως μπορεί να.....

ΓΙΑ ΤΟ MEGA... Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Πίσω στο Σπίτι 16ο επεισόδιο [02/04/2012]
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΑ 27:04 ΛΕΠΤΑ
ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ...
ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ... ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ....
ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ???? ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ....

Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΕ 20 ΛΕΞΕΙΣ ..!!!!‏


  

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου, άνοιξε ένα λάκκο. Ο Κώστα Σημίτης μας πέταξε μέσα. Κι ο Γιώργος Παπανδρέου, μας έθαψε»!!! 

Ελληνικό ελαιόλαδο στα Harrods με 82€/κιλό

Με πτυχίο Νομικής & προϋπηρεσία σε διαφημιστική, ο Γ.Κολιόπουλος είδε το ελληνικό λάδι ως τον «υγρό χρυσό» και εισέβαλε στις αγορές του Χονγκ Κονγκ, της Σιγκαπούρης, του Αμπου Ντάμπι, αλλά και στις πανάκριβες βιτρίνες του λονδρέζικου πολυκαταστήματος «Harrods». Το «λ» ή «Lambda», όπως ονομάζεται το ελαιόλαδο πολυτελείας, πήρε το όνομά του από το αρχικό γράμμα της λέξης «λάδι» και τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται σε ένα πανίσχυρο brand name, γεγονός που οφείλεται στην προσπάθεια του κ. Γ.Κολιόπουλου να δημιουργήσει ένα προϊόν πολυτελείας σε πανάκριβο gift box, το οποίο θα απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Ο ίδιος, ο οποίος δεν έχει βγει ποτέ στο εξωτερικό, κατάφερε μέσω του laptop του να διαδώσει το ελληνικό ελαιόλαδο στις διεθνείς αγορές & να κυριαρχήσει στις βιτρίνες του «Harrods».

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ! ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ...ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ!


Έχετε ακούσει την παροιμία "Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι"; Αυτό ακριβώς είναι το νόημα του σύντομου, αλλά απίστευτα εξοργιστικού βίντεο.
Στην κάμερα του ΣΚΑΙ, λαθρέποικος ερωτάται αν θέλει να πάει σε στρατόπεδο συγκέντρωσης: Δεν απαντάει μ' ένα Ναι ή Όχι κατευθείαν, αλλά ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ λέει τα εξής:
Pulpit rock
back to top ;