Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Πυραύλους αναχαίτισης στις εξέδρες φυσικού αερίου βάζουν οι Ισραηλινοί.Βίντεο


Ο Ισραηλινός Στρατός εξετάζει την ανάπτυξη πυραύλων αναχαίτισης στις εξέδρες απ΄όπου θα γίνεται η εξόρυξη φυσικού αερίου,αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Jerusalem Post.
Οι Ισραηλινοί ανησυχούν πιστεύοντας ότι η Χεζμπολάχ θα προσπαθήσει να επιτεθεί στις πλατφόρμες με anti-ship βλήματα ή με φορτωμένα με εκρηκτικά σκάφη.
Ναυτικό επιδιώξει 100 εκατομμυρίων δολαρίων. για την προστασία των νέων εξέδρες φυσικού αερίου
Το ισραηλινό ναυτικό ανησυχεί ιδιαίτερα για την πρόσφατη αγορά της Συρίας η οποία πήρε από της Ρωσία πυραύλους Yakhont κατά πλοίων. Οι πύραυλοι θα μπορούσαν να δοθούν στη Χεζμπολάχ και να χρησιμοποιηθούν για να στοχεύσουν τις εξέδρες του φυσικού αερίου. Οι πύραυλοι λέγεται ότι έχουν βεληνεκές περίπου 300 χιλιόμετρα.

Άφθονος Ιλμενίτης (Τιτάνιο) στον νομό του Έβρου, αξίζει 50 φορές πιο πάνω από τον χρυσό. Και χρησιμοποιείται στην αεροναυτική βιομηχανία.


Απέραντο ορυκτό κρύβει στα σπλάχνα του ο ακριτικός Νομός μας. - Έχουμε “προίκα αφάγωτη” - Γιατί όμως κάποιοι κύκλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να μην τον εκμεταλλευτούμε; - Συνεχείς αντιδράσεις και προσκόμματα σε κάθε εξορυκτική πρόταση. 

Γιαούρτια και μουστάρδα στον Άδωνι Γεωργιάδη όπου προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από την Ευγενία Μανωλίδου – ΒΙΝΤΕΟ

Το περιστατικό έγινε την Μεγάλη Πέμπτη το βράδυ σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Φιλαδέλφεια..


Το ζαχαροπλαστείο "Τίλας" φιλοξενούσε το ζεύγος Γεωργιάδη - Μανωλίδου, μετά τον εκκλησιασμό της Μεγάλης Πέμπτης.
Μαζί τους ήταν και το στέλεχος της ΝΔ Χάρης Τομπούλογλου με άλλα περίπου δέκα άτομα.
Όμως τους βγήκε πικρός ο καφές, καθώς δέχθηκαν επίθεση με γιαούρτια, πάστα κέτσαπ και μουστάρδα.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, τα σκάγια πήραν και την Ευγενία Μανωλίδου. Φανερά ενοχλημένοι όλοι προσπάθησαν στη συνέχεια να σκουπιστούν ενώ το γεγονός δεν πήρε έκταση με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
Πάντως, οι επιτιθέμενοι "στόλισαν" την παρέα με διάφορα επίθετα όπως φασίστες και άλλα που ακούγονται στο βίντεο.

Δυο αποδεικτικά βίντεο για το "ήδη τρέχων" πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού της Γης !


Αποδεικτικά στοιχεία από τα οποία θα καταλάβετε (ελπίζουμε) γιατί ζούμε σήμερα την "τεχνητή" κρίση και επιπλέον ιδιαίτερα τρομακτικές αποκαλύψεις. 


Μπορούμε να αντισταθούμε;
Κυριολεκτικά... ΙΣΩΣ...


Αρχικά όμως θα πρέπει να ξυπνήσουμε από τις χημείες που μας αναγκάζουν... να αναπνέουμε, να τρώμε, και.... να "ακούμε".

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΟΝΤΡΑ ΡΩΣΙΑΣ - ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ


Χοντραίνει το παιχνίδι Ρωσίας-Αμερικής στα της εμπλοκής τους στην ανατολική Μεσόγειο και τα νέα ενεργειακά δεδομένα. Όπως υποστηρίζουν δημοσιογραφικοί κύκλοι, η αμερικανική πρεσβεία παρεμβαίνει και ασκεί πιέσεις στην Αθήνα προς αποκλεισμό ρωσικών εταιρειών από τους ενδιαφερόμενους για τις ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, ενώ τονίζεται πως υπάρχει ήδη αρνητική τροπή στις ελληνο-ρωσικές σχέσεις. Για μια ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια, μια ελληνική κυβέρνηση καλείται να βρει ισορροπίες ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις.

Πάμε ολοταχώς για 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο - Δηλώσεις Πούτιν! video


Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Την ομιλία αυτή του Πούτιν την έθαψαν επιμελώς τα ελληνικά και Δυτικά ΜΜΕ για να μην αντιληφθεί η ανθρωπότητα το γεγονός ότι αυτοί που διοικούν τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση απο το παρασκήνιο θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μία Παγκόσμια Κυβέρνηση=Τυρρανία..
Το βίντεο περιλαμβάνει αποσπάσματα απο την ομιλία του Βλαδίμηρου Πούτιν στην Διάσκεψη για την Πολιτική Ασφαλείας που έγινε στο Μόναχο τον Φεβρουάριο του 2007.Στο συνέδριο συμμετείχαν αρχηγοί κρατών και ο Πούτιν μίλησε ξεκάθαρα ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και "αυτούς" που θέλουν να γίνουν κυρίαρχοι του πλανήτη.
Pulpit rock
back to top ;