Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ένα βίντεο που πρέπει να ξαναδούμε πριν πάμε να ψηφίσουμε...


Για άλλη μια φορά ας δούμε τις αλήθειες μαζεμένες σε 15μιση λεπτά σε ένα VIDEO




ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟ και διαδώστε το.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΘΕΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.  ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ:Το Πανευρωπαϊκό κίνημα για τη διαγραφή του ελληνικού χρέους


Η σεισάχθεια του Σόλωνα, χάρη στην οποία καταργήθηκαν τα χρέη των ιδιωτών και ο δανεισμός με εγγύηση το σώμα του δανειολήπτη, οδήγησε στην ουσιαστική απελευθέρωση πολλών Αθηναίων. 


Πολλούς αιώνες αργότερα, μια κίνηση πολιτών δανείζεται την ονομασία της από τη νομοθετική αυτή μεταρρύθμιση προκειμένου να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα όχι μόνο στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και προς την υπόλοιπη Ευρώπη.

"Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι πατριώτης - Την Ελλάδα την πούλησε"! (βίντεο)

Μια συνέντευξη "φωτιά και λάβρα" του ομογενή Ρώσου βουλευτή Ιβάν Σαββίδη στη Κρήτη, ρίχνει φως στα "έργα και τις ημέρες" του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, σε ότι αφορά τόσο την προαποφασισμένη παράδοση του δημοσιονομικού ελέγχο της χώρας στο ΔΝΤ, όσο και στα όσα απίστευτα διαδραματίστηκαν στο ταξίδι του στην Μόσχα τον Φεβρούάριο του 2010.

Εδώ η Ελλάδα "καίγεται" και αυτοί μας προαναγγέλλουν το "τσιπάρισμα" των παιδιών μας


Όχι, δεν είναι  σενάριο απο ταινία  επιστημονικής φαντασίας.
 Είναι  αναγγελία της εφαρμογής  μιας δαιμονικής φαντασίας.


Μιλάμε  για αυτό που ανακοίνωσαν  οι "ερευνητές" του  Ινστιτούτου βιώσιμης κινητικότητας και δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ),στο πανευρωπαϊκό συνέδριο "TRA 2012 - Transport Research Arena Conference" ( βλ. εδώ) και του οποίου οι "εργασίες" άρχισαν χθές στην Αθήνα  και θα τελειώσουν   αύριο.
Τι μας είπαν λοιπόν  τα επικουρικά επιτελεία της  παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (ηλεκτρονικής δικτατορίας);

Μήνυμα προς τον Ελληνικό λαό: "Η Ελλάδα δέχθηκε επίθεση γιατί είναι Ορθόδοξη χώρα"


Ο DEJAN LUČIĆ συγγραφέας και γεωπολιτικός, φίλος του Alexandr Dugin, ρώσου φιλόσοφου, κοινωνιολόγου, σύμβουλου του Vladimir Putin απευθύνει μήνυμα προς τον Ελληνικό λαό. 
“Ηρθε η ώρα να ξυπνήσετε και να καταλάβετε την αλήθεια”...
Pulpit rock
back to top ;