Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Reuters: "Οι ελληνικές εκλογές θα ταρακουνήσουν την εύθαυστη ευρωζώνη"


Σε σημερινό του άρθρο το Reuters με τίτλο "Οι ελληνικές εκλογές θα ταρακουνήσουν την εύθαυστη ευρωζώνη"   αναφέρεται στις ελληνικές εκλογές και γράφουν:
..οι βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα την Κυριακή θα φέρουν πολύ μεγαλύτερους κινδύνους για τη ζώνη του ευρώ.

Δημήτρης Καζάκης: Προσπάθησε να με δωροδοκήσει ο Καμμένος! (video)


Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Δημήτρη Καζάκη σε ερώτηση της ΚΡΗΤΗ ΤV για το «ναυάγιο» της συνεργασίας του με τον Πάνο Καμμένο. Ο Δημήτρης Καζάκης καταγγέλλει πως ο Πάνος Καμμένος. προσπάθησε να τον δωροδοκήσει με χρήματα για τον προεκλογικό αγώνα, προκειμένου να τον πείσει να συνεργαστούν, αλλά εκείνος αρνήθηκε!
Δηλώνει μάλιστα, πως αυτά τα λεφτά τα πήραν άλλοι, ενώ χαρακτηρίζει «βαρίδια» τους πρώην νεοδημοκράτες Βουλευτές που εντάχθηκαν στον Καμμένο, τονίζοντας πως μετά τις εκλογές θα... επιστρέψουν στο «γαλάζιο στρατόπεδο»!

6η Μαΐου:"Σούπερ Σελήνη" και πανσέληνος την ημέρα των εκλογών!

Είναι που είναι «απρόβλεπτες» οι εκλογές της 6ης Μαΐου έρχεται και η… «Σούπερ Σελήνη» να μας αποτελειώσει!


Το βράδυ των εκλογών έχει πανσέληνο, αλλά εκτός αυτού πραγματοποιείται και το φαινόμενο της Σούπερ Σελήνης, το οποίο αναμένεται να είναι από τα πιο ισχυρά των τελευταίων ετών!

ΔΝΤ: «Βγάλτε κυβέρνηση που θα εφαρμόσει το Μνημόνιο»


Λίαν προσεκτικά διατυπωμένο αλλά μάλλον σαφές ήταν το μήνυμα που έστειλε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Αθήνα λίγο πριν τις εκλογές, αφήνοντας να φανεί ο προβληματισμός που υπάρχει στην Ουάσινγκτον για το μετεκλογικό πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα.

Αποκαλύφτηκαν οι κομματικοί και οι φιλάργυροι bloggers.


Όπως πολύ ορθά παρατήρησε φίλος αναγνώστης, αυτές οι εκλογές, εκτός των άλλων, έκαναν και ένα άλλο μεγάλο καλό για τους ανθρώπους του διαδικτύου. Ανάγκασαν πολλούς bloggers που παρίσταναν μέχρι τώρα, τους πολιτικά αντικειμενικούς και τους οικονομικά αφιλοκερδείς, να ρίξουν τη μάσκα που τους κάλυπτε και να αποκαλύψουν τον πραγματικό εαυτό τους και τον πραγματικό ρόλο που παίζουν μέσα στο χώρο του διαδικτύου, παρασύροντας άδολους αναγνώστες που....

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ! ΣΠΑΝΕ ΚΟΚΚΑΛΑ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 18ο ΛΕΠΤΟ ΠΩΣ ΙΣΩΠΕΔΩΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟ.


ΟΜIΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ 02 05 12

Η Ελλάδα έγινε ξαφνικά ο ρυθμιστής της παγκόσμιας οικονομίας


Διαβάζουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα ρεπορτάζ για τον πανικό που έχει πιάσει την Κομισιόν, την τρόικα, τις ξένες κυβερνήσεις, το ΔΝΤ και μια σειρά από φορείς. Ο πανικός πηγάζει από την ανησυχία τους για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα την επομένη των εκλογών.


Τα ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ για παράδειγμα λένε ότι η Λαγκάρντ κοιμάται και ξυπνά με το όνομα Ελλάδα στο στόμα της. Φοβάται ότι θα υπάρξει ακυβερνησία και θα δημιουργηθούν έτσι προβλήματα στην εφαρμογή του προγράμματος.
Pulpit rock
back to top ;