Σάββατο 5 Μαΐου 2012

«Η ψήφος είναι πιο αποτελεσματική από μια σφαίρα»


Αυτό έλεγε ο Αβραάμ Λινκολν: “Η ψήφος είναι πιό αποτελεσματική από μια σφαίρα”.


Αύριο με τη ψήφο μας καλούμαστε να σημαδέψουμε σωστά. Να χτυπήσουμε στη ρίζα ότι κακό δημιουργήσαμε εμείς οι ίδιοι με τη συμμετοχή μας ή την ανοχή μας . Να επανορθώσουμε τα δικά μας λάθη. Γιατί, ας μην γελιόμαστε, κι εμείς φταίμε για την σημερινή κατάντια μας.

Chemtrails χρησιμοποιήθηκαν και στον 2 παγκόσμιο πόλεμο

Σύννεφα  ψεκασμών  ως αμυντική τακτική χρησιμοποιούσαν και στον 2 παγκόσμιο πόλεμο δείτε το εκπληκτικό video. 

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Chemtrails ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΣΤΙΣ 3/5/12 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ" ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!!
ΕΝΑΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ , Ο Δρ. ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΟ ''ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ'' ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ,ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΦΕΤ), ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ !! ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ !!! << ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ>> 3/5/12 (VIDEO)

Είσαι έτοιμος να καταρρίψεις και την παραμικρή αμφιβολία? Ελληνική Μουσική Ιλλουμινατι και όχι μόνο!! Όλοι στο γυαλί κάποιον υπηρετούν το γνωρίζουν δεν το γνωρίζουν!!! (videos)


Καταρχάς για όσους είναι η πρώτη φορά που ασχολούνται με το θέμα καλό είναι να κανουν μια επίσκεψη εδω  forum ώστε να κατανοήσουν τους συμβολισμούς ! Οι πιο ενημερωμένοι ακολουθείστε μας σε ένα ταξίδι εικόνας και βίντεο και αναρωτηθείτε αν υπάρχει μια στο εκατομμύριο όλα όσα θα δείτε να τα ακολουθούν όλοι από απλή σύμπτωση  !!


Ωραία ας ξεκινήσουμε με ένα γενικό βίντεο για αν μπούμε βήμα βήμα στο θέμα... 

Σχέδια για τη δεύτερη φάση της επίθεσης στην Ελλάδα


Καταιγίδα επικίνδυνων εξελίξεων που πέρασαν απαρατήρητες

Θανάσιμη απειλή για τον ελληνικό λαό δεν συνιστούν μόνο το PSI, η δανειακή σύμβαση και η ασκούμενη από την κυβέρνηση Παπαδήμου-Βενιζέλου-Σαμαρά οικονομική/κοινωνική πολιτική. Μια καταιγίδα εξελίξεων, που πέρασαν απαρατήρητες, στην ενεργειακή, αμυντική, εξωτερική πολιτική, συνιστούν ομοίως θανάσιμη απειλή για το πολίτευμα και την ασφάλεια των Ελλήνων.

Χαμός στην συλλογή ηλεκτρονικών υπογραφών για να δικαστούν οι προδότες.



Το ιστολόγιο μας προ λίγων ημερών σας ενημέρωσε ότι με πρωτοβουλία της αγαπητής μας φίλης Χριστίνας Σαλεμή ξεκίνησε συλλογή υπογραφών για την δίωξη των προδοτών που κατέλυσαν κάθε έννοια δημοκρατίας στην χώρα που την γέννησε....


Φοβερή Αποκάλυψη! Σχεδιασμένη η πτώχευση των λαών για να έλθει η Παγκόσμια Κυβέρνηση!


O διεθνής Αμερικανός αναλυτής Bob Chapman, μέσα από την συνέντευξή του στην Eλληνικής καταγωγής δημοσιογράφο Helen Skopis, (για το ‘Athens International Radio 104.4 FM’) μιλώντας για την κατάσταση σχετικά με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα λέει φοβερά πράγματα!
Είχε προβλέψει προ 10ετιας ότι η Ελλάδα θα ήταν από τις πρώτες χώρες που θα έφευγε από την Ευρωζώνη!
Pulpit rock
back to top ;