Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Και τώρα, τι λέτε δημοσκόποι; - Να θυμηθούμε μερικές .


Αποδεικνύεται πως οι δημοσκόπησεις γίνονται μόνο και μόνο για να μας εξαπατούν και να μας καθοδηγούν.


Ο μεγάλος ηττημένος των εκλογών, εκτός από το μνημόνιο και το δικομματισμό, είναι τα κανάλια και οι εταιρείες των έγκυρων δημοσκοπήσεων.

Στο εκλογοδικείο ο ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου για τη βουλευτική έδρα


Μόλις 9 ψήφοι είναι η διαφορά στη σταυροδοσία των υποψηφίων βουλευτών, για τις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής, μεταξύ του κ. Πλακιωτάκη της Ν.Δ και του κ. Δερμιτζάκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαψεύδει το Γενικό επιτελείο αεροπορίας τους αεροψεκασμούς (chemtrails)...ΨΕΥΤΕΕΕΕΣ!!!!!!!!


Μετά τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα και τα email που δέχτηκε σχετικά με τους ψεκασμούς και τα λευκά ίχνη που βλέπουν πολίτες στον ουρανό, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση: 


«Καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος, εκτός ελάχιστων που αφορούν ψεκασμούς σε περιορισμένες καλλιεργήσιμες εκτάσεις από πολύ χαμηλό ύψος, οι οποίες πάντως δεν έχουν αρχίσει ακόμη για το έτος 2012». 

Σοκ! Κατασχέθηκαν χάπια με ανθρώπινο κρέας



Παρασκευάζονται στην Κίνα, εντοπίστηκαν στη Νότια Κορέα


Χιλιάδες κάψουλες που διαπιστώθηκε πως περιείχαν ανθρώπινο κρέας κατέσχεσαν οι αρχές στη Νότια Κορέα. Τα χάπια αυτά εκτιμάται πως παρασκευάζονται στην Κίνα όπου διεφθαρμένο ιατρικό προσωπικό προμηθεύει τις παρασκευάστριες εταιρείες με έμβρυα και βρέφη που γεννήθηκαν νεκρά! 

To δεξί χέρι του Παπαδήμου αποκαλύπτει: Μπορούμε να διαπραγματευτούμε το Μνημόνιο!


Δήλωση βόμβα του Γκίκα Χαρδούβελη
Μπορεί τόσο καιρό το οικονομικό επιτελείο να ισχυριζόταν ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο διαπραγμάτευσης του μνημονίου, ωστόσο το «δεξί χέρι» του Λουκά Παπαδήμου, ο οικονομικός του σύμβουλος καθηγητής Γκίκας Χαρδούβελης δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNBC το ακριβώς αντίθετο:
ότι υπάρχει περιθώριο! 
Pulpit rock
back to top ;