Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Δείτε "ζωντανά" πότε μας ψεκάζουν


ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΕ REAL TIME.....

 Αν στην περιοχή σας πετάνε αρκετά αεροπλάνα που αφήνουν ορατές λευκές ουρές και υποψιάζεστε ότι μας "ψεκάζουν", τότε, δείτε τον live flight tracker χάρτη.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ;


Οι εκλογές τελείωσαν, τα αποτελέσματα είναι γνωστά σε όλους μας, το πολιτικό σκηνικό άλλαξε. Η λαϊκή ετυμηγορία ακύρωσε το μνημόνιο. Οι πρώην συγκυβερνήτες, παρ’ όλο που καταποντίστηκαν και η ενδοτική πολιτική τους αποδοκιμάστηκε από την πλειοψηφία του λαού, συμπεριφέρονται σαν να μην άλλαξε τίποτα. Προβάλλοντας τρομοκρατικά ψευτοσενάρια καταστροφής θέλουν να ολοκληρώσουν την παράδοση της χώρας μας στους διεθνείς τοκογλύφους, και να οδηγήσουν τους Έλληνες χωρίς δουλειά στην απόλυτη φτώχια και δυστυχία. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.

Η τρόϊκα υπενθυμίζει το ποιος είναι πλέον ο πραγματικός ιδιοκτήτης της Ελλάδας.


Ωμή παρέμβαση της τρόϊκας στα εσωτερικά της χώρας και υπενθύμιση του ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της Ελλάδας, δηλαδή οι δανειστές και όχι ο ελληνικός λαός, αποτελεί η παρακράτηση ενός δισεκατομμυρίου ευρώ από την πρώτη δόση του νέου δανείου των 5,2 δις ευρώ που επρόκειτο να δοθεί στη χώρα μας. Είναι βέβαιο πώς πίσω από αυτή την ενέργεια βρίσκονται οι Γερμανοί.
Ευθέως πλέον οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι δανειστές δεν επιτρέπουν....

Ελιγμός της Κίνας «αποδυναμώνει» το δολάριο στην πετρελαϊκή αγορά


Σύμφωνα με ιρανικές διπλωματικές πηγές, όπως αναφέρει το BBC, η Κίνα θα αγοράζει πετρέλαιο από το Ιράν, πληρώνοντας στο εθνικό της νόμισμα, δηλαδή σε γουάν και όχι σε δολάριο, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα.

Έπιασαν τόπο οι φωνές αποδοκιμασίας κατά της συνθήκης ACTA


Την απόσυρση της συνθήκης ACTA, η οποία προέβλεπε την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας στο Internet και όχι μόνο, προανήγγειλε η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Νιλ Κρος, υπεύθυνη για την Ψηφιακή Ατζέντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τον τελευταίο καιρό τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ είχε ξεκινήσει ένας ατελείωτος αγώνας πολλών χρηστών του διαδικτύου προκειμένου η συγκεκριμένη συνθήκη να αποσυρθεί.

Η αποφασιστικότητα των Ελλήνων βάζει σε σκέψη τους δανειστές


Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα με τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού να λέει όχι στη λιτότητα και στην καταρράκωση της χώρας, αλλά και τη στάση του δεύτερου σε δύναμη κόμματος (του οποίου το οικονομικό πρόγραμμα βέβαια χρειάζεται περαιτέρω βελτιώσεις-αναθεωρήσεις) οι δανειστές μας φαίνεται να επαναπροσδιορίζουν την σκληρή στάση τους.
Έτσι το ΔΝΤ μετά και τις εκλογές στη Γαλλία εμφανίζεται τώρα πιο ευέλικτο σε σχέση με το πώς και το πόσο γρήγορα θα πρέπει να μειωθούν τα ελλείμματα στις «υπερχρεωμένες» χώρες της Ευρώπης, όπως η Ελλάδα.

Έως και 25% ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές


Εκτίναξη της δημοτικότητας του ΣΥΡΙΖΑ στο 25% εκτιμούν εσωτερικές δημοσκοπήσεις για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου Dow Jones Newswires.


Το ποσοστό αυτό είναι κατά 7,2% υψηλότερο από το 16,8% που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου. Δεν έγιναν γνωστά στοιχεία για τα ποσοστά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. 


24h NewsRoom

Ο Ν. Κατσαρός δηλώνει ότι "μας ψεκάζουν" [video]


Για πρώτη φορά το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας δίνει επίσημη καθησυχαστική απάντηση στις διαδικτυακές φήμες περί ψεκασμού των κατοίκων με χημικά από αεροπλάνα. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι πρόκειται για λευκά ίχνη που αποτελούνται από νερό. Το φαινόμενο οφείλεται στη συμπύκνωση υδρατμών που περιέχονται στα καυσαέρια των αεροπλάνων τα οποία πετούν σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
Ο επιστημονικός συνεργάτης του Δημόκριτου, χημικός Ν. Κατσαρός δεν ικανοποιείται με την απάντηση του ΓΕΑ και κάνει γνωστό ότι πρόκειται για αεροπλάνα που έρχονται από την Αμερική τα οποία συμπεριλαμβάνουν στα καύσιμά τους τοξικά μέταλλα για την αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Η Κρήτη του προηγούμενου αιώνα σε σπάνιο βίντεο!


Μοναδικές εικόνες από την Κρήτη του 1930 στολίζουν το διαδίκτυο! 

Η Κρήτη του 1930 απεικονίζονται σε βίντεο διάρκειας περίπου 15 λεπτών, στο οποίο μπορεί κανείς να πάρει μία γερή "γεύση" της πραγματικής Κρήτης.
Στο βίντεο που "ανέβασε" στο Youtube ο χρήστης jianis19 μπορεί να δει κανείς τους Κρητικούς στα Βορίζια να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς, με το λυράρη στο κέντρο του κύκλου. Χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες της εποχής κερδίζουν μία θέση στην "αθανασία" που η καταγραφή προσφέρει, ενώ οι Κρητικοί του 21ου αιώνα μπορούν να δουν επίσης τις παραδοσιακές κρητικές φορεσιές, την καθημερινότητα στα Βορίζια του 1930, το σφάξιμο των ζώων για το τραπέζι, αλλά και να καταλάβει από πού προέρχονται οι γνωστές ... κούπες!
Με καμάρι και με το βλέμμα στην κάμερα οι Κρητικοί του 1930 γυρίζουν από χέρι σε χέρι ένα ποτήρι, το οποίο γεμίζει και ξαναγεμίζει με κρασί, το οποίο καταναλώνεται ... άσπρο πάτο!

Το Χωνί: Ανοικτή επιστολή προς Τσίπρα-Καμμένο


Παρέμβαση ενότητας για την απομείωση του ελληνικού χρέους εντός της ευρωζώνης πραγματοποιεί η εφημερίδα «Το Χωνί», με ανοικτή επιστολή προς τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

Τα ήδη διαθέσιμα, επιστημονικά τεκμηριωμένα αποτελέσματα ερευνών, που είναι βασισμένα σε φυσικές θεραπείες, δείχνουν ξεκάθαρα πώς είναι ικανά να μειώσουν κοινές ασθένειες της εποχής μας στο ελάχιστο, σε σχέση με την παρούσα κατάσταση. Αλλά αυτός ο εκπληκτικός «Κόσμος Χωρίς Ασθένειες» δεν θα μας χαριστεί έτσι απλά, αφού κάθε μια από αυτές τις ασθένειες είναι για τη φαρμακευτική βιομηχανία και μια αγορά αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων! Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κόσμο χωρίς ασθένειες, για εμάς και τα παιδιά μας: πρέπει να δεσμευτούμε σε αυτόν το αγώνα. Και η ώρα είναι ΤΩΡΑ.!
Pulpit rock
back to top ;