Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.


ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΑΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ


ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ


ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ;

Η απειλή τώρα δεν είναι ο Τσίπρας. Η απειλή είναι ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος.


Τέρμα η κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν με ενδιαφέρει αν θα κυβερνήσει ο Τσίπρας, αν το θελήσει ο λαός ας γίνει. Όταν έρθει η ώρα αυτή, θα κρίνεται συνεχώς και δεν θα τον αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Δεν ξαναχτυπάω τον ΣΥΡΙΖΑ όσο ανθελληνικό κόμμα κι αν είναι Η απειλή τώρα δεν είναι ο Τσίπρας. Η ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ είναι πρώτα ο Σαμαράς, και μετά ο Βενιζέλος. Εάν βγει πρώτος ο Σαμαράς κι αν ανέβει λίγο ο Βενιζέλος, ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ. Θα το έκαναν και τώρα αλλά ο σοφός λαός φρόντισε να τους δώσει μόνο 149 έδρες. Γι'αυτο χτυπιούνται σαν τα χταπόδια.

"Μία η λύση για σωτηρία της ΕΕ.Να φύγει η Γερμανία από το ευρώ"!Ποιος το υποστηρίζει


Το περιοδικό Foreign Policy προβάλει μια λύση που ψιθυρίζεται από τις αρχές της κρίσης στην Ευρώπη.Εδώ που ήρθαν τα πράγματα ,όμως φαίνεται ότι η λύση αυτή μπορεί να είναι και η μοναδική σύμφωνα με το περιοδικό.Μοναδική για να σωθεί η Ευρώπη. Ποια είναι αυτή; Να φύγει η Γερμανία από το ευρώ!


Γράφει λοιπόν το περιοδικό:

Σπασμωδικές αντιδράσεις της Άγκυρας για τον αιφνιδιασμό από την Ελληνική και Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία


Εξηγήσεις από τον Ισραηλινό επιτετραμμένο στην Άγκυρα ζήτησε τηλεφωνικώς το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών με αφορμή το περιστατικό της πτήσης μαχητικού αεροσκάφους της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας πάνω από τα κατεχόμενα της Κύπρου. 

Η προφητεία ενός "τρελλού", που ήταν πολύ πιο γνωστικός απο όλους μας! Ο Βασίλης Λεβέντης μετά 20 έτη, ανατριχιαστικός όσο ποτέ!

Δείτε τι έλεγε πριν από 20 περίπου χρόνια, ο Βασίλης Λεβέντης. Τότε αυτά που «ξεστόμιζε» φαίνονταν σε κάποιους παράλογα και άτοπα. Τώρα όμως;


Η δικαίωση για τον Βασίλη Λεβέντη καθυστέρησε αλλά ήρθε….

Όξω οι Τούρκοι από την πυρόσβεση


Ο υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φράγκος Φραγκούλης, “έκοψε” με συνοπτικές διαδικασίες οποιαδήποτε πιθανότητα να αναλάβει τουρκική εταιρεία την πυρόσβεση.
Σε επικοινωνία του με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι, υπάρχουν σοβαρά θέματα ασφάλειας και ζήτησε να αποκλειστεί οποιαδήποτε δυνατότητα να πετάξουν ελικόπτερα τουρκικών συμφερόντων πάνω από την Ελλάδα.

BBC: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 1,8 Δις Ευρω, ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΤΑ... 23% ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΩΝ...!!!


ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ και ΔΕΝ ΤΟ...ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ...!!!
Μεταβολή στην ισορροπία δυνάμεων γύρω από το διαπραγματευτικό τραπέζι για το Ελληνικό χρέος διαπιστώνει η οικονομική συντάκτης του BBC, Στέφανι Φλάντερς σε ανάλυσή της για την ιστοσελίδα του Βρετανικού δικτύου.
Pulpit rock
back to top ;