Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ! !...


VIDEO
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ... 


ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!


ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...
ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!

Ποιος, πώς και γιατί «σπρώχνει» τους Τούρκους για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο πριν την 17η Ιουνίου;


Λάζαρος Ελευθεριάδης  
Για άλλη μια φορά η Τουρκία καταφεύγει, στη γνωστή τακτική των «ανέξοδων» και χωρίς «αντίκρισμα» απειλών, αυτή τη φορά κατά των εταιρειών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη διεξαγωγή ερευνών εντός της κυπριακής ΑΟΖ.
Συγκεκριμένα, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε, από τις χώρες και τις πετρελαϊκές εταιρείες που συμμετέχουν στις διαδικασίες των προσφορών, «να αποσυρθούν από κάθε δραστηριότητα σε αυτήν την θαλάσσια περιοχή», εξ αιτίας, των συνεχιζόμενων διαφωνιών οι οποίες υπάρχουν και έχουν σχέση με την επίλυση του Κυπριακού, καταλήγοντας σε “ευγενική εντολή-παρότρυνση”, να αποσύρουν τις προσφορές τους, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

Εθνική κυριαρχία ή εξαθλίωση με τα μνημόνια;;;


Η καταγγελία των δανειακών συμβάσεων είναι μονόδρομος ώστε η Ελλάδα να αναγεννηθεί. Ο λογιστικός έλεγχος του χρέους,για να δούμε πόσα χρωστάμε και σε ποιόν πρέπει να αποτελέσει την πρώτη κίνηση της επόμενης κυβέρνησης.
Το χρέος που δημιουργήθηκε από μίζες, δωροδοκίες είναι παράνομο και δεν αναγνωρίζεται.Είναι το λεγόμενο απεχθές.Η υποταγή και η συνέχιση αυτών των πολιτικών θα οδηγήσει τη χώρα σε πτώχευση,και μετά προκειμένου να πληρωθούν οι δανειστές θα αρχίσει η κατάσχεση της δημόσιας περιουσίας.
Στην πρώτη δανειακή σύμβαση το 2010 των 110 δις ευρώ στο άρθρο 14,παρ 5 λέγεται το εξής…

Ευρωπαϊκή Ένωση: Ηλεκτρονική Ταυτότητα σε όλους τους Ευρωπαίους.


σχόλιο ID-ont: Μια πιθανή χρεοκοπία της χώρας μας και ταυτόχρονη έξοδός της από την Ευρωζώνη (ακόμη και από την Ευρώπη) δεν θα έχει μόνο αρνητικές επιπτώσεις, όπως διάφοροι "επαΐοντες" ισχυρίζονται. Θα έχει και MIA τουλάχιστον θετική επίπτωση: Θα γλιτώσουμε από την υποχρεωτική εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας, σχέδιο το οποίο επεξεργάζεται η Ευρώπη για τους Ευρωπαϊκούς λαούς. Το σχέδιο αυτό είναι στο τελικό του στάδιο, όπως πληροφορούμαστε από το δημοσίευμα κατωτέρω.

"Αν φύγει η Ελλάδα, θα διαλυθούμε"

"Είναι βέβαιο, με μαθηματική ακρίβεια, ότι αν βγει η Ελλάδα, θα ακολουθήσουν και άλλοι: Πορτογαλία, Ισπανία και Ιταλία" δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πρώην Ιταλός πρωθυπουργός, Ρομάνο Πρόντι.
Σύμφωνα με τον Πρόντι "πολλά εξαρτώνται και από τις καθημερινές, πολιτικές, κρίσεις της κάθε χώρας αλλά είναι βέβαιο ότι όλη αυτή η μουσική δεν τελείωσε. Αν βγει η Ελλάδα από το ευρώ, θα διαλυθούν όλα".

Έτσι στήνονται τα γκάλοπ - Πως η ΝΔ έκλεψε 4 μονάδες σε μια ημέρα


ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ αξιοπιστίας δημοσκοπήσεων.
Αντιγράφω αυτολεξεί από την ιστοσελίδα http://makeleio.gr:...........

Η Αποκάλυψη πλησιάζει. Του Πολ Κρούγκμαν


Αίφνης, εύκολα διαπιστώνουμε ότι το ευρώ -αυτό το μεγαλοπρεπές, ατελές πείραμα νομισματικής ένωσης χωρίς πολιτική ένωση- μπορεί να διαλυθεί. Δεν μιλάμε για μακροχρόνια προοπτική. Θα μπορούσε να καταρρεύσει με εκπληκτική ταχύτητα, σε διάστημα μηνών. Και το κόστος, τόσο οικονομικό όσο και πολιτικό, θα είναι τεράστιο.

Βίντεο σοκ!! Δείτε για ποιών τα δικαιώματα αγωνίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

Αυτοί είναι θαυμάστε τους!!! Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ 12.03.2012 Ανακοίνωση Επιτροπής Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την οριστική απόρριψη από τον Άρειο Πάγο αίτησης για νόμιμη αναγνώριση σωματείου της Ξάνθης κατά παράβαση ρητής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. 

ΕΥΡΩ Ή ΔΡΑΧΜΗ; ΔΡΑΧΜΗ!‏!! (video)


Aποσπασμα απο το “ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ”, συνομιλια με τον Johan Van Overtveldt όταν αυτος ήρθε στην Αθήνα πριν μερικές μέρες να παρουσιάσει το βιβλίο του «Το τέλος του ευρώ: Το αβέβαιο μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Ο ίδιος είναι αρχισυντάκτης και γενικός διευθυντής του Trends (Τάσεις), ενός κορυφαίου εβδομαδιαίου επιχειρηματικού και οικονομικού περιοδικού του Βελγίου.
Ο Overtveldt είπε ότι είναι πολύ λογικό η Ελλάδα να αποχωρήσει με δική της πρωτοβουλία από την Ε.Ε. και να τυπώσει δικό της νόμισμα προκειμένου να μπορεί να το υποτιμήσει και να βγει από την ύφεση που την έχουν καταδικάσει τα μνημόνια...
Pulpit rock
back to top ;