Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

«Συμφέροντα που εισάγουν πετρέλαιο, δεν θέλουν η Ελλάδα να έχει τα δικά της αποθέματα»


Με επιστημονικούς «άσους» στο μανίκι του συμμετέχει ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, Αντ.Φώσκολος, στην ημερίδα «Έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην Ελλάδα» που διοργανώνει σήμερα στο Ηράκλειο η Περιφέρεια Κρήτης και το ΤΕΕ/ΤΑΚ. Όμοια ημερίδα θα πραγματοποιηθεί, αύριο, στα Χανιά.
Ο κ.Φώσκολος με επιστημονικά δεδομένα και μελέτες έρχεται να υποστηρίξει, για άλλη μια φορά, ότι τα κοιτάσματα στην Ελλάδα και κυρίως νοτίως της Κρήτης όχι μόνο υπάρχουν, αλλά μάλιστα μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση, σε 36 μήνες!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Σώζουν τις γερμανικές τράπεζες και ΟΧΙ την Ελλάδα


Έρευνα του Bloomberg αποδεικνύει πως ‘‘οι φορολογούμενοι της Ευρώπης έχουν προσφέρει στη Γερμανία την ίδια οικονομική στήριξη που έχουν προσφέρει και στην Ελλάδα».


»Τα πακέτα διάσωσης δεν ήταν μια απλόχερη προσφορά της Γερμανίας προς το Νότο» αποκαλύπτει το Bloomberg και συνεχίζει...

Spiegel: Ζηλεύουμε τους Ελληνες, είμαστε ανίκανοι να χαρούμε


Μόνο ένας στους έξι Γερμανούς θυμάται κάποια στιγμή που να χαλάρωσε πραγματικά, ενώ ακόμη και στο σεξ ασχολούνται με τις επιδόσεις, περισσότερο από την ίδια την πράξη
Μία εντυπωσιακή καταγραφή της γερμανικής ιδιοσυγκρασίας, της αδυναμίας της να συμβαδίσει με την ψυχολογία του ευρωπαϊκού Νότου αλλά και την παθολογική «τευτονική» ζήλια για την χαρά των άλλων, κάνει έρευνα που παρουσίασε το Spiegel.
Το κείμενο ξεκινά με μία αναφορά στις συνεδρίες που έκαναν ομάδες συμμετεχόντων με τους ερευνητές.

ΣΟΣ!!! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ, ΠΟΥ Ο ΑΚΗΣ ΛΕΕΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗ ΜΟΣΤΡΑ...


ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ Ή ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΝΙΚΟ"!
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος προχωρήσει μάλιστα και σε ιδιωτικό συμφωνητικό για την παροχή επικοινωνιακής υποστήριξης. « Η μηνιαία αμοιβή μας ( εμένα και του συνεργάτη μου) θα ανέρχεται στο ποσό των 15.000 ευρώ το μήνα καθαρά, ήτοι για 18μηνη συνεργασία 270.000 ευρώ» αναφέρει σε επιστολή που του απέστειλε κάποιο άτομο με το όνομα Νίκος.
Pulpit rock
back to top ;