Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Pravda: "Eμπρός, Ελλάδα! Δείξε μας εσύ τον δρόμο…"


Του Timothy Bancroft-Hinchey
Εφημερίδα Pravda


Eμπρός, Ελλάδα! Δείξε μας εσύ τον δρόμο... Κάποτε μας χάρισες την πολιτική δημοκρατία. Σήμερα ήρθε η ώρα να μας δείξεις τι σημαίνει οικονομική δημοκρατία. Η επιλογή που καλείσαι να κάνεις είναι καίριας σημασίας. Είναι η επιλογή μεταξύ δραχμής ("αφθονίας") και ευρώ ("εξαθλίωσης"). Είδαμε τι μας έδωσε και πού μας οδηγεί η Ευρωπαϊκή Ένωση. Τώρα ωρίμασε ο καιρός για μια ριζική, θαρραλέα αλλαγή πολιτικής. Δεν υπάρχει κανείς λογικός πολίτης που θα είχε αντίρρηση. Ας δούμε, λοιπόν, πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό στην πράξη.

Η Bilderberg προωθεί την παρακολούθηση διαδικτυακής πλοήγησης σε όλη την ΕΕ


Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ προωθεί υποχρεωτική ηλεκτρονική ταυτότητα διαδικτυακής πλοήγησης για τους πολίτες της ΕΕ 
Ενώ η διεθνής συνθήκη ACTA και το νομοσχέδιο CISPA των ΗΠΑ προετοιμάζουν το σκηνικό για το φίμωμα του διαδικτύου, κάποιοι τεχνοκράτες εργάζονται υπερωρίες για να βρουν έναν τρόπο να μας εντοπίζουν εύκολα, έτσι ώστε όλες οι ηλεκτρονικές δραστηριότητές μας να παρακολουθούνται στενά και θα είναι υπό έλεγχο.

Λάθος λαό διάλεξαν για πειραματόζωο...


Είναι φανερό ότι ο ελληνικός λαός χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο προγραμμάτων λιτότητας και εξαθλίωσης, προκειμένου το πείραμα αυτό να χρησιμοποιηθεί ως μπαμπούλας και για την αντιμετώπιση άλλων λαών, ώστε να διασωθεί το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα.
Διάλεξαν λοιπόν τον πιο αδύναμο κρίκο της ευρωζώνης με το πιο σάπιο και διεφθαρμένoίσως πολιτικό σύστημα στον κόσμο και τον κτύπησαν με μανία, αναμένοντας τον συνετισμό του ελληνικού λαού και τον πειθαναγκασμό του, γεγονότα τα οποία θα χρησιμοποιούσαν ως παράδειγμα.

Έρχεται ελέω τρόικας η ηλεκτρονική κάρτα υγείας!


σχόλιο ID-ont: Μπρος γκρεμός και πίσω ...μνημόνιο με Κάρτες!!! Το ότι ήταν κατάρα το μνημόνιο είναι σε όλους μας βίωμα. Το γεγονός όμως ότι προβλέπει και την εισαγωγή Ηλεκτρονικής Κάρτας (Φακελώματος) Υγείας, φανερώνει πόσο "αλλοιωμένα" μυαλά στα θέματα προστασίας της προσωπικότητας των ανθρώπων, το συνέταξαν και το υπέγραψαν.

Απαγόρευση καλλιεργειών από Ε.Ε. Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!Βίντεο


Φτάσαμε και σ’ αυτό το σημείο. Δεν έχεις το δικαίωμα να φυτεύεις ότι χρειάζεσαι στο δικό σου χωράφι!  
Το πρόστιμο όπως θα διαβάσετε είναι 1200€ /στρέμμα, για 10 στρέμματα σημαίνει 12.000/έτος, και μετά διπλασιάζεται! Αν δεν έχεις να τα πληρώσεις ...
Συνδυάστε το με τον νόμο περί τσιπαρίσματος όλων των οικόσιτων ο οποίος είναι ενεργός και αναμένει ... και τότε θα δούμε που ακριβώς βρισκόμαστε.
Σε πλήρη εξέλιξη η Παγκόσμια (Δια)Κυβέρνηση.
Pulpit rock
back to top ;