Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Καθοριστικός ο ρόλος σας για την Ελλάδα και γιατί όχι για την Ευρώπη


Το κέντρο βάρους των Βρυξελλών μετατοπίζεται στην Ισπανία, όπου η επιχείρηση διάσωσης της τρίτης μεγαλύτερης τράπεζας, της Bankia, προκαλεί ισχυρούς τριγμούς στην Ευρωζώνη. Η επιτάχυνση της κρίσης στην Ισπανία και η σύμπτωσή της με την ανοικτή «εκκρεμότητα» στην Ελλάδα έχει αρχίσει να προκαλεί πυρετό στα κέντρα αποφάσεων της Ευρωζώνης.
Διπλωματικές πηγές από τις Βρυξέλλες υποστηρίζουν:  «Το ευρώ δεν αντέχει μία ταυτόχρονη και εκτεταμένη πίεση στον ευρωπαϊκό νότο όπου πέραν της Ελλάδας προστίθενται στο «πάνελ» η Ισπανία και η Ιταλία», (…) ενόσω ακόμα η Ευρωζώνη δεν έχει βρει μια νέα ισορροπία σε δημοσιονομικό και πολιτικό επίπεδο»

New York Times: Η τρόικα δανείζει την Ελλάδα για να πληρώνει τον εαυτό της


«Τα δανεικά εξυπηρετούν μόνο τους τόκους ενώ η οικονομία πασχίζει»
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το πώς τα χρήματα του ελληνικού δανείου επιστρέφουν στους δανειστές της Ελλάδας, αφήνοντας ελάχιστα για την εξυπηρέτηση των εσωτερικών αναγκών της χώρας, εξηγεί σε άρθρο της η αμερικανική εφημερίδα New York Times.

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΦΡΑΓΚΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !!!


Μήνυμα προς την Τουρκία :“Δεν θα επιτρέψουμε αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας” τόνισε από τον Έβρο, ο Υπουργός Εθνικής άμυνας Φραγκούλης Φράγκος
Με μια λαμπρή τελετή βασισμένη στα στρατιωτικά πρότυπα 650 αξιωματικοί του στρατού παρέλαβαν τα ξίφη τους από τον υπουργό Άμυνας Φράγκο Φραγκούλη, στο στρατόπεδο Κανδηλάπτη στην Αλεξανδρούπολη.
Pulpit rock
back to top ;