Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ


Χωρίς το ΔΝΤ όλοι οι εθνικοί μας τοκογλύφοι θα είχαν πάει ήδη στη φυλακή. Οι τράπεζές τους θα είχαν κλείσει και θα είχαν μπει σε φάση λογιστικού ελέγχου και εκκαθάρισης. Εύλογα θα απορήσει ο αναγνώστης: Αφού έβγαλαν τόσα πολλά χρήματα, πώς έφτασαν στο σημείο να έχουν ανάγκη τα χρήματα του ΔΝΤ; Πώς έφτασαν να βρίσκονται στη σημερινή ελεεινή κατάσταση; Άθλιοι και άπληστοι είπαμε ότι είναι, όχι έξυπνοι. Τι σημαίνει αυτό; Ότι την "πάτησαν", όπως ένα λιοντάρι μέσα σε έναν ανεξέλεγκτο ζωολογικό κήπο. Εκμεταλλεύτηκαν τις ανοικτές "πόρτες" και αφού κατασπάραξαν τα πάντα, τώρα κινδυνεύουν με θάνατο από ασιτία.

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Η Ισπανία μάλλον απέδειξε ότι ήταν εφικτός ο δανεισμός με πιό ήπιες δεσμεύσεις, σε σύγκριση με τα μέτρα εξόντωσης που πάρθηκαν για την Ελλάδα.

Αυτό το αυτονόητο, θίγεται σήμερα παντού.
Οι Έλληνες πολιτικοί αποδεικνύονται ”λίγοι” αν δούμε τον τρόπο με τον οποίο η Ισπανία έλαβε ενίσχυση από την ΕΕ. Αναγνωρίζεται τώρα σε πολλά ΜΜΕ στην Ετυρώπη, ότι στη χώρα μας επιβλήθηκαν αυστηρά μέτρα λιτότητας, ενώ οι Ισπανοί έλαβαν 100 δις ευρώ σχεδόν άνευ όρων, για τη διάσωση του τραπεζικού τους τομέα.

Ρουμπινί: εάν τραβήξετε την πρίζα στους Έλληνες θα καταστραφείτε


Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Bild», ο Αμερικανός οικονομολόγος απευθύνει σοβαρή προειδοποίηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση να μη
σταματήσει τη χρηματοδότηση προς την Ελλάδα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της κάλπης στις 17 Ιουνίου. 
«Το τι θα συμβεί αν η Έλληνες ψηφίσουν εναντίον του ευρώ, εξαρτάται από το πώς θα αντιδράσει η Ευρώπη» υποστηρίζει ο Ρουμπινί.

Οι συνέπειες της επιστροφής στη δραχμή. Η τρομοκρατία των ΜΜΕ σε όλο της το μεγαλείο...! Πως τα φτιάχνουν για να μας κατευθύνουν εκεί που θέλουν...(video)

Έναν προς έναν διαλεγμένοι... επιστήμονες και άλλοι,  μιλούν στην κάμερα για τις επιπτώσεις εξόδου της χώρας από το ευρώ και την Ευρωζώνη..(που τους βρήκανε..?ε..!)

Χυμός Λεμονιού-10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία


Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα!
 Σας το μεταφέρω απλά.
 Όσοι είναι του ιατρικού κλάδου ή γνωρίζουν αντίστοιχα, ας τους το μεταδώσουν. Ίσως να υπάρχει αλήθεια και σκοπιμότητα ταυτόχρονα…

Υποψήφιος του Σύριζα. "Αν κυβερνήσει ο Σύριζα θα καταστρέψουμε την Ελλάδα"


Επιστολή-βόμβα έστειλε στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι αποχωρεί από το κόμμα καθώς -όπως γράφει- ακόμα και μια ώρα κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρας θα είναι καταστροφική για τη χώρα.
Ειδικότερα, στην επιστολή που δημοσιεύει σήμερα ο Μικροπολιτικός στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χανιάς, υποψήφιος στην Κορινθία και μέλος της.......

ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΥΝ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ


Από εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ
Κάποτε ο Οζάλ είχε πει ότι δεν θα χρειαστεί πόλεμος για να κατακτήσουμε την Ελλάδα αλλά θα πέσει μόνη της σαν ώριμο φρούτο στια αγκαλιές μας. 
Που να το φαντάζονταν ότι είκοσι σχεδόν χρόνια με τα τον θάνατο του, (δολοφονία ), η Ελλάδα θα είχε πραγματικά κατακτηθεί σαν «χαζό φρούτο» από μια τουρκική τηλεοπτική επέλαση που έχει καθηλώσει τους Έλληνες μέσα στην μεγάλη τους κρίση, καθώς τα ελληνικά κανάλια σου δίνουν πλέον την εντύπωση ότι...
δεν βρίσκεσαι σε κάποια ελληνόφωνη επικράτεια, αλλά κάπου στην Κωνσταντινούπολη, στην Άγκυρα, στον Ντιαρμπακίρ και δεν συμμαζεύετε.

Νέος νομισματικός πόλεμος στην Ευρώπη


Ας υποθέσουμε ότι η Ελλάδα φεύγει από την ευρωζώνη. Η καλύτερη πρόβλεψη που θα μπορούσε κανείς να κάνει είναι ότι η χώρα θα περάσει από πραγματική κόλαση για ένα ή δύο χρόνια και πως στη συνέχεια θα έχει προοπτικές λογικής ανάπτυξης και ευημερίας.
Ό,τι κι αν αποφασιστεί κατά τη διάρκεια αυτής της έκτακτης μεταβατικής περιόδου είναι μάλλον απίθανο να εξαφανιστεί πλήρως το ευρώ από τη χώρα. Για τους εξαγωγείς και τον τουριστικό κλάδο μπορεί να είναι λογικό να εκμεταλλευθούν τις νέες υποτιμημένες δραχμές.
Pulpit rock
back to top ;