Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Να στραφεί τώρα η Ελλάδα προς τη Ρωσία


Ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει να «αγοραστεί» από Κινέζους και Τούρκους, όλα δείχνουν ότι ήλθε η μεγάλη ώρα για θεαματικά ανοίγματα της Αθήνας προς τη Μόσχα.
Η νίκη των κεντροδεξιών στις ελληνικές βουλευτικές εκλογές έφερε στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έναν αναστεναγμό ανακούφισης, ο οποίος ωστόσο προκαλεί έκπληξη.

Ο Έλληνας ψήφισε πτώχευση εντός Αγγλικού Δικαίου!


Ο Έλληνας ψήφισε πτώχευση εντός Αγγλικού Δικαίου.


Παρ’ όλο που το 60% ψήφισε αντιμνημονιακά κόμματα, είναι ζήτημα χρόνου να σχηματιστεί κυβέρνηση από τους πρώην συγκυβερνήτες Σαμαρά-Βενιζέλο για να εφαρμοστούν οι υπογραφές τους.
Αναμένουμε σκληρά μέτρα, καμία διαπραγμάτευση, καμία ανακούφιση, νεκρούς Έλληνες από ασιτία και αυτοκτονίες λόγω χρεών.

Η Ελλάδα αποτελεί την πρώτη χώρα στον κόσμο που κυβερνάται -πιλοτικά- από την ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!"


Σε οποιοσδήποτε μορφής καθεστώτος, απολυταρχικού, δημοκρατικού, ολιγαρχικού κλπ, δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα χωρίς την ύπαρξη του κράτους.!!
Σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν έχει υπόσταση.
Δηλαδή κάθε μορφή δημόσιας υπηρεσίας, σε κρατικό, περιφερικό, νομαρχιακό, δημοτικό επίπεδο πρέπει να 
καταργηθεί και να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.
Τα πάντα θα λειτουργούν μέσα από μια τράπεζα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης η οποία θα φροντίζει για την «ένταξη» στο σύστημα ενός πολίτη υπό πλήρη έλεγχο.

Economist: Ο φόβος για έξοδο από το ευρώ νίκησε την οργή

Ο φόβος της εξόδου από το ευρώ φαίνεται πως υπερίσχυσε - ελαφρώς - της οργής ενάντια στα επίμονα μέτρα λιτότητας, είναι το συμπέρασμα του βρετανικού περιοδικού Economist από τη προχθεσινή εκλογική αναμέτρηση στην Ελλάδα.
Pulpit rock
back to top ;