Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Κι όμως, η νέα κυβέρνηση (με 179 βουλευτές) δεν θα είναι τετραετίας. Της λείπει ...μια ψήφος!


Μπορεί να λένε οι πολιτικοί αρχηγοί ότι θα σχηματίσουν κυβέρνηση τετραετίας, αλλά αυτό εκ των πραγμάτων είναι δύσκολο. Ο λόγος; Και τα τρία κόμματα μαζί (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) έχουν άθροισμα 179 εδρών.
 Αυτό σημαίνει ότι δεν σχηματίζουν τη λεγόμενη "προεδρική πλειοψηφία" των 180 ψήφων που χρειάζονται σύμφωνα με το Σύνταγμα για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα στα εκλογικά τμήματα στα οποία ψηφίζει το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.


Ενας στους δύο αστυνομικούς ψήφισε «Χρυσή Αυγή»
Την «Χρυσή Αυγή» ψηφίζουν πολλοί αστυνομικοί όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα των εκλογών καθώς  περισσότεροι από ένας στους δύο αστυνομικούς ψήφισαν «Χρυσή Αυγή».
Το εντυπωσιακό αυτό στοιχείο φαίνεται να προκύπτει από την ανάλυση των ψήφων σε εκλογικά τμήματα της πρωτεύουσας-κυρίως στις περιοχές των Αμπελοκήπων και στην Καισαριανή- όπου ψηφίζουν μαζικά περίπου 5.000 αστυνομικοί που υπηρετούν σε αστυνομικές υπηρεσίες της Αθήνας.

Παγκόσμια Κυβέρνηση - Μασονία - Διωγμός των Χριστιανών!!!


Αναμφίβολα αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας, ήταν απόλυτα προβλέψιμο, ειδικά για όσους είχαν μάτια και αυτιά ανοιχτά ώστε να διαβάσουν τα σημεία των καιρών. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως ακόμα και σήμερα πολλοί Έλληνες δεν έχουν καταφέρει να συγκεκριμενοποιήσουν τον εχθρό σε αυτόν τον ιδιότυπο πόλεμο στον οποίο βρισκόμαστε. Επιμένω να αναφέρομαι στα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» ως την μεγαλύτερη απόδειξη της προσχεδιασμένης και συντονισμένης στόχευσης κατά των χριστιανών σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Γιατί το εκλογικό αποτέλεσμα στην Αίγυπτο,έχει σχέση με την ελληνική ΑΟΖ


Η εσωστρέφεια στην οποία έχουμε υποχρεωθεί να ζούμε λόγω της οικονομικής κρίσης και εσχάτως λόγω των εκλογών δεν μας έχει επιτρέψει να ασχοληθούμε όπως πρέπει με ότι γίνεται στη “γειτονιά” μας.Και γίνονται πολλά και σημαντικά που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μας αφορούν άμεσα.Το Σαββατοκύριακο που πέρασε είχαν προεδρικές εκλογές στην Αίγυπτο και το αποτέλεσμα έχει τη σημασία του.
Pulpit rock
back to top ;