Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ρεχάγκελ: «Οι Έλληνες δεν φοβούνται κανέναν»



Η επικείμενη μονομαχία της Ελλάδας με τη Γερμανία (Παρασκευή 22/6) στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Euro 2012 έχει αποκτήσει εθνικές διαστάσεις εντός των δικών μας συνόρων, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι και η Νασιοναλμανσάφτ αντιμετωπίζει την πρόκληση αφ' υψηλού ή λιγότερο ανταγωνιστικά!
Σε συνέντευξη του λοιπόν ο άλλοτε μεσοαμυντικός της Εθνικής Γερμανίας Γκουίντο Μπούχβαλντ είπε στην γερμανική εφημερίδα «Bild»: 
«Οι Ελληνες αγωνίζονται με πολύ πάθος και πείσμα, ίσως και να βλέπουν το ματς ακόμα πιο ανταγωνιστικά επειδή...

Οι Τούρκοι επελαύνουν με όπλο τους το Ευρώ...


Εκεί μας κατάντησαν να είμαστε ανίκανοι να κρατήσουμε ανεξάρτητο το κράτος μας, το καταντήσαμε με μειωμένη ανεξαρτησία και βορά στα χέρια του οποιοδήποτε επενδυτή
Η Τουρκία δεν θα χρειαστεί να ρίξει "ούτε σφαίρα" για να πετύχει τις διεκδικήσεις της. Οι εχθροί σήμερα δεν κρατάνε όπλο, αλλά ευρώ και δολάριο...Ας δούμε μερικές ειδήσεις για την απόβαση τούρκων "επενδυτών" σε όλη την επικράτεια.


Δείτε πώς τρομοκράτησαν τους Έλληνες για τις εκλογές!


Ο κόσμος φοβήθηκε. Τον τρομοκράτησαν…
Έβαλαν δίλημμα ευρώ ή δραχμή.. Είδαν ότι ο κόσμος «δεν μάσησε» αφού αυτό το έχουν ακούσει πολλές φορές.
Κι όμως! Καλλιέργησαν τέτοιο κλίμα, αρχικά με τα φάρμακα, έπειτα με το εμπάργκο στις εξαγωγές προς την Ελλάδα, αφού οι εταιρίες ασφάλειας πιστώσεων πάγωσαν τα πάντα στη χώρα μας και μετά με την παρακράτηση του 1 δις από τη δόση του Μαίου, που όπως μας έλεγαν θα πήγαινε για μισθούς και συντάξεις.

Τουρκικό δηλητήριο για Ελλάδα!"Ανακάλυψαν" πάλι "στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών" στο Λαύριο


 Ξανά-μανά από την Τουρκία το τροπάρι περί ...στρατοπέδου εκπαίδευσης ...τρομοκρατών στην Ελλάδα! Η καραμέλα που έχουν φτιάξει και ...πιπιλάνε κάθε φορά που θέλουν να μπλέξουν την Ελλάδα έχει ως ...περιτύλιγμα  το κέντρο φιλοξενίας διαφόρων προσφύγων στο Λαύριο  το οποίο η Άγκυρα ( και ο κατευθυνόμενος τύπος) έχει βαφτίσει ...''στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών''- εννοώντας τους κούρδους πρόσφυγες διαφόρων οργανώσεων  κούρδων ( ή ενδεχομένως και ''πρόσφυγες΄΄ ή και καλυμένους πράκτορες ). Χθές λοιπόν - όπως προκύπτει από τα ρεπορταζ των τουρκικών εφημερίδων έγινε ανακοίνωση ή ''διαρροή'' ότι καταζητούνται δυο “τρομοκράτες” - ένας άνδρας και μια γυναίκα - που κατηγορούνται ότι  είχαν σκοτώσει  αστυνομικό στην περιοχή Γκαζιοσμάνπασά της Κωνσταντινούπολης  και ότι είχαν εκπαιδευτεί στο στρατόπεδο Λαυρίου!.

Ο ΣΑΜΑΡΕΛΟΣ...ΑΚΟΎΣΤΕ ΤΟΝ...

GeorgeGreekTrucker

Αυτά που πρέπει όλοι οι Έλληνες να γνωρίζουμε!


1. ΠΟΣΑ χρήματα χρωστάμε;


2. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ χρωστάμε;


3. ΠΩΣ δημιουργήθηκε αυτό το χρέος; 


Μέχρι τώρα θυσιαζόμαστε, χάνουμε τις δουλειές μας, αυτοκτονούν συνάνθρωποί μας επειδή...κάποιοι μας λένε πως ότι κάνουν το κάνουν για το καλό μας.


Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας.




Άντε και γ@μηθείτε “πατριώτες” !


«Η πατρίδα κινδυνεύει», αυτή είναι η γλυκιά καραμέλα των αυτόκλητων σωτήρων μας που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους πως έχουν πατριωτικό καθήκον να κυβερνήσουν χωρίς καμία λαϊκή νομιμοποίηση, γιατί υπάρχει έκτακτη ανάγκη.
Η διάσωση της πατρίδας προτάσσεται ως επιχείρημα για την αναστολή ουσιωδών και θεμελιωδών δικαιωμάτων του πολίτη και την καταστρατήγηση του συντάγματος. 
Παρ ότι από καμία λογική δεν προκύπτει, πως όταν η πατρίδα κινδυνεύει, η δημοκρατία υποστέλλεται, θα κάνω τη φαιδρή παραδοχή ότι οι εθνικά συνεννοούντες (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ και οι λοιπές πατερίτσες του μνημονίου) είναι σε πατριωτική αποστολή. 

Ο Γιάννης Μανώλης δημοσίευσε σοβαρή καταγγελία για το ΠΑΣΟΚ...

Ο Γιάννης Μανώλης, στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δημοσίευσε πριν από λίγο,στο twitter,   τις πληροφορίες του σύμφωνα με τις οποίες, το ΠΑΣΟΚ έθεσε ως όρο...
Pulpit rock
back to top ;