Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Συμφωνία Σαμαρά με Βενιζέλο οτι κανένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν θα διωχθεί ποινικά!


Όλοι γνωρίζαμε οτι δύσκολα θα αλλάξει κάτι και με το καλημέρα ο Αντώνης Σαμαράς έρχεται να μας το επιβεβαιώσει και μάλιστα στο σημείο που πονάει πιο πολύ αυτός ο τόπος. Στην διαφθορά! 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Ευάγγελος Βενιζέλος προκείμενου να στηρίξει και να συμμετέχει με το κόμμα του στη νέα συγκυβέρνηση ζήτησε και πήρε την δέσμευση απο τον Α. Σαμαρά οτι κανένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησε στην προηγούμενη καταστροφική θητεία δεν θα διωχθεί ποινικά για όσα ζει σήμερα ο Ελληνικός λαός.
Φυσικά μεταξύ αυτών ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Γ. Παπακωνσταντίνου αλλά και πολλά άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ...


Τι απαντά Ελληνίδα δημοσιογράφος στo υβριστικό δημοσίευμα της BILD για την εθνική μας!



"Εμεις τρώμε ελιές που ειναι θρεπτικές και θα ζήσουμε πολλά ακόμη χρόνια" αναφέρει μεταξύ άλλων η Ελληνίδα δημοσιογράφος στην επιστολή της προς τη γερμανική BILD. Ειναι η ίδια γυναίκα που τα έβαλε με το βρετανικό channel 4 για το εξευτελιστικό reality "go Greek for a week".
Η 31χρονη Δέσποινα Δημότση είναι μια περήφανη Ελληνίδα από το Κρανίδι Αργολίδας που δεν ανέχεται να μας χλευάζουν στο εξωτερικό και να μας παρουσιάζουν σαν τα λαμόγια της Ευρώπης. 
Οπως ήταν φυσικό το υβριστικό δημοσίευμα της BILD για τον αποψινό αγώνα της Εθνικής μας με τους Γερμανούς δεν το άφησε ασχολίαστο. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ BILD
"Αγαπητή" Bild και "κορυφαίοι" συντάκτες,


Tα έργα και οι ημέρες του Φράγκου Φραγκούλη!



Ένας άνθρωπος που ανέλαβε υπηρεσιακά καθήκοντα υπουργού αλλά επέλεξε να εργαστεί σκληρά αντί απλά να διαχειριστεί καταστάσεις μέχρι να φύγει.


Και ναι, είναι ο Φράγκος Φραγκούλης, ο υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Αμυνας, ο οποίος μέσα σε ένα μήνα:



Stern: Το Βερολίνο γνώριζε τους κινδύνους εισόδου της Ελλάδας στο ευρώ


Το Βερολίνο γνώριζε εγκαίρως τους κινδύνους της εισόδου της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναφέρει σε δημοσίευμά του το γερμανικό περιοδικό «Stern», επικαλούμενο εσωτερικά έγγραφα από την γερμανική καγκελαρία και από την Eυρωπαϊκή Επιτροπή.
Όπως υποστηρίζεται στη δημοσίευμα, η Eurostat ήδη στις αρχές του 1999, σε δύο έγγραφά της, προειδοποιούσε την Επιτροπή για πιθανά παραποιημένα ελληνικά στατιστικά στοιχεία, αλλά οι προειδοποιήσεις «αποκρούστηκαν».


Pulpit rock
back to top ;