Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Το συμπέρασμα από τις Βρυξέλλες: Έλληνα ψήφισες ανάποδα!


Οι «αντιμνημονιακοί» νίκησαν στην χθεσινή Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, ενώ στην Ελλάδα
σχημάτισαν ξανά κυβέρνηση οι «μνημονιακοί»!
Παράδοξο; Όχι, απλώς Ελληνικό.
Είπαμε, ο άγνωστος, ανώνυμος σημείωσε ορθά στον τοίχο: « Έλληνας δεν γεννιέσαι, ούτε γίνεσαι… καταντάς»!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορεί ιός - απάτη, με την υπογραφή της... Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκληματος! [ΒΙΝΤΕΟ]

Εδώ και καιρό, στο planet-greece, έχουμε γίνει αποδέκτες καταγγελιών από αναγνώστες ό,τι επιτήδειοι στέλνουν μηνύματα για λογαριασμό της ΕΛ.ΑΣ., και ιδιαίτερα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Προσοχή! Είναι απάτη! Δείτε το screenshot του μηνύματος, διαβάστε το ρεπορτάζ και δείτε το βίντεο για να ξέρετε τι σας περιμένει.....



Οι HΠΑ εμπλέκουν την Ελλάδα στον πόλεμο της Συρίας - Ζητούν για επιχειρήσεις την Σούδα

Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν την Ελλάδα, ότι πιθανότατα θα κάνουν χρήση των αεροναυτικών διευκολύνσεων της βάσης τους στην Σούδα κατά την διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, σε ότι αφορά την "ανθρωπιστική κρίση στην Συρία". Η ενημέρωση έγινε σε υπηρεσιακό επίπεδο και αναμένεται να κατατεθεί το επίσημο, τυπικό αίτημα προς την Αθήνα σε μία σαφή ένδειξη ότι οδεύουμε προς έναρξη επιχειρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο.


Big Brother 2012 Illuminati συμβολισμός! [video]

To σκηνικό είναι έτσι φτιαγμένο ώστε τα φώτα να σχηματίζουν μια πυραμίδα ...στο μάτι του μεγάλου αδελφού! Τυχαίο; Δε νομίζω! Οι συμβολισμοί των Ιλλουμινάτων είναι παντού, ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε.





Τα εμβολιασμένα παιδιά παρουσιάζουν έως και 500% περισσότερες ασθένειες!


Οι υποψίες έχουν επιβεβαιωθεί για όσους ήταν δύσπιστοι σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών. Μία πρόσφατη μεγάλη μελέτη επιβεβαιώνει άλλες ανεξάρτητες ερευνητικές μελέτες που συνέκριναν μη εμβολιασμένα παιδιά με εμβολιασμένα. Όλα δείχνουν ότι τα εμβολιασμένα έχουν 2 έως και 5 φορές περισσότερες ασθένειες στην παιδική ηλικία και αλλεργίες από αυτά που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Pulpit rock
back to top ;