Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ποιοί θέλουν τα ελληνικά πετρέλαια - Ποιό θα είναι το όφελος του λαού;


Άρχισε στην τηλεόραση και σε όλα τα ΜΜΕ, το σηριαλ περι των ελληνικών πετρελαίων. Το μεγαλο ερωτημα που γιεννιεται ειναι: Τι θα ωφεληθει ο λαος απο αυτη την εκμεταλλευση;
Ας δουμε το παράδειγμα της Νιγηρίας για να καταλαβουμε τι μας περιμένει:



Αυτοί είναι οι εννέα κολοσσοί που θα ψάξουν για το ελληνικό πετρέλαιο


Tεράστιο ενδιαφέρον για τις περιοχές της Δυτικής Ελλάδας έχουν εκδηλώσει εννέα μεγάλες εταιρείες με σκοπό την ανακάλυψη κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι και την λήξη της προθεσμίας, σήμερα το μεσημέρι κατατέθηκαν 9 προσφορές από κοινοπρακτικά σχήματα αποτελούμενα από ελληνικούς και ξένους ομίλους από τις ΗΠΑ, την Βρετανία, τον Καναδά και την Ιταλία.


Μεγάλη έκπληξη σύμφωνα με ιθύνοντες της αγοράς, προκάλεσε η συμμετοχή της...



Κρήτη: Δείτε την σε 30 δευτερόλεπτα - Εντυπωσιακό βίντεο για τον τουρισμό!



Ο γνωστός σκηνοθέτης και δημιουργός της σειράς "Το Νησί" Θοδωρή Παπαδουλάκη δημιούργησε ένα τηλεοπτικό spot, με τα πιο χαρακτηριστικά "αρώματα" της Κρήτης - "Άνοιγμα" στους υποψήφιους επισκέπτες της Κρήτης κάνει η Περιφέρεια με διαγωνισμό...
Τοπία που κόβουν την ανάσα, αλλά και προσφέρουν ψυχανάλυση, για την οποία άλλοι θα πλήρωναν πολλά σε συνεδρίες, καταγάλανα νερά για όσους απολαμβάνουν το "υγρό στοιχείο", απόκρημνα φαράγγια για τους λάτρεις των extreme sports, κρητικούς χορούς και παραδοσιακά εδέσματα, πολιτιστικά μνημεία που έχουν "σημαδέψει" την πορεία της ανθρωπότητας, όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα θα έχει την ευκαιρία να ζήσει, να δοκιμάσει και να αποτυπώσει στο "φάκελο" των αναμνήσεών του, ο επισκέπτης της Κρήτης.



Pulpit rock
back to top ;