Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

"Σύμβουλος του Σαμαρά εργαζόταν στη Siemens"


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστα Μαρκόπουλος, καταγγέλλει
το νομικό σύμβουλο του πρωθυπουργού, ότι ''ήταν και νομικός σύμβουλος της Siemens''.
Συγκεκριμένα, η δήλωση του Κώστα Μαρκόπουλου, αναφέρει τα εξής:

Ο ΗΛΙΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ¨ΙΣΩΣ¨ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ?

Η ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ 48ΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ¨ΣΗΜΑΔΕΨΕ¨ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΡΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ¨ΕΛΟΥΣΕ¨ ΜΕ ΙΣΧΥΡΑ ΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΑΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΡΗΞΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ! 



Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΕΛΕΓΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ.... (VIDEO)

Δείτε ολόκληρη την Συγκλονιστική ''ενοχλητική'' ομιλία του Καντάφι, ξεβράκωμα των δυτικών ''ειρηνευτικών'' δυνάμεων η οποία διαγράφηκε από την ιστοσελίδα του Ο.Η.Ε. και λογοκρίθηκε από σχεδόν όλα τα δυτικά media.





ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ...(video)


ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ!


ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΒΔΕΛΥΡΑ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΥΣΗΣ, ΕΝΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΣΑΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ,... 



Pulpit rock
back to top ;