Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Τα κάνατε όλα σωστά αλλά, αποτύχαμε λέει η τρόικα στην Ιρλανδία


Η τρόικα διαπιστώνει πως η απαρέγκλιτη τήρηση των μέτρων και των μεταρρυθμίσεων δεν οδηγεί στην ανάπτυξη καθώς η Ιρλανδία βρίσκεται σε ύφεση αποδεικνύοντας έτσι το αδιέξοδο της ακολουθούμενης πολιτικής λιτότητας. 
Η Ιρλανδία παρότι  πέρασε με επιτυχία τον τελευταίο έλεγχο της τρόικας σημείωσε ύφεση 1,1% για το πρώτο τρίμηνο του έτους. 



Ανεβαίνει η ένταση στη Μεσόγειο


Πολεμικά σκάφη τριών χωρών, του Ισραήλ, της Βρετανίας και της Τουρκίας, θα βρίσκονται σήμερα και αύριο στην περιοχή νοτίως της Κύπρου και σε ορισμένες περιπτώσεις εντός της κυπριακής ΑΟΖ, στο πλαίσιο αεροναυτικών ασκήσεων. Τόσο το Ισραήλ όσο και η Βρετανία, έχουν ζητήσει άδεια από τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας σε αντίθεση με την Τουρκία, η οποία σκοπίμως παρακάμπτει τη Λευκωσία.



Έτσι εξηγείται! Ο εκδότης της Bild Μελος του ΔΣ της τουρκικής Hurriyet !


Πίσω από τον γερμανικό αφελληνισμό βρίσκεται τουρκικό χρήμα! Έτσι εξηγείται ο ρόλος του εκδότη της Bild, της εφημερίδας που έχει προκαλέσει την Ελλάδα πολλές φορές τους τελευταίους μήνες, με άκρως προκλητικά πρωτοσέλιδα και άρθρα, που είχε αγοράσει ελληνικά ομόλογα το Δεκέμβριο του 2011 και δεν δέχθηκε να τα βάλει στο PSI.



Να κληθούν στη δικαιοσύνη Σημίτης, Παπανδρέου, Πάγκαλος και Βενιζέλος ζητά ο Άκης!


Την κλήση των μελών του ΚΥΣΕΑ της περιόδου 1998-99, ζητεί με επείγουσα αίτησή του προς τον ανακριτή κ. Γαβριήλ Μαλλή, ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος. Μεταξύ των μελών του οργάνου εκείνη την περίοδο, συγκαταλέγονται – εκτός του τότε Πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη -, ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο τότε υπουργός Εξωτερικών κ. Θεόδωρος Πάγκαλος καθώς και ο κ. Ευ. Βενιζέλος.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται αναλυτικά τα εξής:


Pulpit rock
back to top ;