Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Η νέα κυβέρνηση αποφασίζει για συμμετοχή της Ελλάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης


Αν ο πρόεδρος μιας εταιρίας ανακοινώσει πως αυτή οδεύει προς πτώχευση, τότε, ακόμη και αν αυτό δεν ισχύει, κανείς δε θα θέλει ούτε να κρατήσει τις επιταγές της ούτε και να της δανείσει χρήματα, να δεχτεί νέες επιταγές ή να κάνει οποιαδήποτε εμπορική συμφωνία μαζί της. Με τον ίδιο τρόπο αν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός μιας χώρας διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση το ενδεχόμενο πτώχευσης της, είναι λογικό να προκαλεί μαζικές πωλήσεις των 'επιταγών' της, δηλαδή των ομολόγων, των μετοχών και των όποιων άλλων περιουσιακών της στοιχείων και να αποτρέψει τους πάντες απ' το να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε εμπορική συμφωνία μαζί της. Αυτό ακριβώς συνέβη με την Ελλάδα και άπαξ και τέθηκε υπό αμφισβήτηση όλοι προτίμησαν να ξεπουλήσουν τις 'επιταγές' της και να αποφύγουν να δεχτούν νέες.



Μια εικόνα χίλιες λέξεις


Τελετή για κλάματα!!!! Τζέιμς Μπόντ, Μαίρη Πόπινς και μίστερ Μπιν, σ’ έναν πολυπολιτισμικό αχταρμά


Πώς βρώμισαν τον κόσμο στην βιομηχανική επανάσταση θέλησαν να μας δείξουν αρχικά οι Άγγλοι μετατρέποντας το πράσινο αγγλικό λιβάδι σε βιομηχανικό “ντουμάνι” μέσα σε ένα κάκιστα σκηνοθετημένο σκηνικό. Ακολούθησε ο Τζέιμς Μπόντ που πήδηξε με αλεξίπτωτο μαζί με την βασίλισσα της Αγγλίας! Μετά το μεγάλο καμάρι των Άγγλων το …



Επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η εσχάτη προδοσία!


Θυμάται άραγε κανείς την δήλωση του πρώην Υπουργού, κ.Λοβέρδου, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010 στην εφημερίδα “Real news”, όταν έλεγε: «Νέο Γουδί εάν αποτύχουμε»!!!


Ως βόμβα μεγατόνων – για τους αφελείς και τους αδαείς – μπορούν να χαρακτηρισθούν τα όσα δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στην παγκόσμιου κύρους Αμερικάνικη εφημερίδα New York Times, ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παναγιώτης Ρουμελιώτης. Ο κ. Ρουμελιώτης, λοιπόν, δήλωσε μεταξύ άλλων:



ΜΕ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ" ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!


Ξεκάθαρο μήνυμα των εβραιοσιωνιστών σε ολόκληρο τον πλανήτη: "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ", αναγράφεται με τεράστια γράμματα, ενώ οι μασωνικού σχεδίου προβολείς δεσπόζουν!!!







2012… Ολυμπιακοί Αγώνες; Όχι δα…


Κάποτε οι Ολυμπιακοί ήταν Αγώνες… αγώνας για επικράτηση απέναντι σε όποιον επιβουλεύεται την υπόστασή σου. Τρέξιμο, άλμα, πάλη για να θυμίζουν στον Άνθρωπο ότι γεννήθηκε στη ζούγκλα. Και εκεί έπρεπε να είναι δυνατός για να επιβιώσει…


Σήμερα οι Ολυμπιακοί είναι Παίγνια (Games)… εκεί που μαζεύονται κάμποσα μεταλλαγμένα παιδιά από όλες τις χώρες, γίνονται πειραματόζωα των φαρμακευτικών εταιρειών για να δοκιμάσουν τη χημεία τους και με μόνο τους σκοπό τη νίκη, και όχι την ευγενή άμιλλα, αφήνουν τις ουσίες που ρέουν στο αίμα τους να αντικαταστήσουν τη Θέλησή τους….



Σχέδια σωτηρίας ή ολέθρου της ανθρωπότητας, το νέο πείραμα ψεκασμού της ατμόσφαιρας με θείο;



Απ ότι φαίνεται τα σχέδια της παγκόσμιας διαπλοκής δεν έχουν τέλος. Κάποια «μυαλά» απεργάζονται σχέδια ολέθρου της ανθρωπότητας. Σχέδια που υλοποιούνται και μέσω της «γεωμηχανικής», της επιστήμης που «ευαγγελίζεται» τη λύση της υπερθέρμανσης της γης. Ωστόσο, με  αιτιολογία τον δήθεν κίνδυνο του περιβάλλοντος και της κλιματικής σταθερότητας, λόγω της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη εξ αιτίας των δραστηριοτήτων του ανθρώπου, εκτός από την «πράσινη 
υπερφορολόγηση», προωθείται δυστυχώς και η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Δεν έχουν να φάνε, η ψηφιακή tv τους μάρανε..!...τελικά τους Έλληνες τους κάνανε ελεγχόμενα πρόβατα....

Pulpit rock
back to top ;