Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Παγκόσμια ελληνική πατέντα θέρμανσης - Καίει ρεύμα όσο μια τοστιέρα και μπαίνει ακόμη και σε μια παπουτσοθήκη!


Τι λέει στο Νewsit o εφευρέτης του συστήματος θέρμανσης "Προμηθέας" το οποίο λειτουργεί με τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης με σώματα καλοριφέρ χωρίς νερό, χωρίς σωλήνες και σκαψίματα για υδραυλικές εγκαταστάσεις. Πόσο κοστίζει το καινοτόμο σύστημα. 
Ο Προμηθέας είναι ένα νέο εναλλακτικό σύστημα θέρμανσης, το οποίο μάλιστα είναι και παγκόσμια ελληνική πατέντα. Υπόσχεται οικονομία τουλάχιστον 50% σε σχέση με το πετρέλαιο η διάθεση του οποίου θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου με τιμή από 1,40 εως 1,60 ευρώ κάνοντας το απλησίαστο για χιλιάδες νοικοκυριά που αναζητούν άλλους τρόπους για να ζεσταθούν. 


«Το ΔΝΤ μπλοκάρει σκοπίμως την εφαρμογή των νέων μέτρων»


Αποχρώσες ενδείξεις ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μπλοκάρει σκοπίμως την εφαρμογή των μέτρων λιτότητας στην Ελλάδα, ώστε η χώρα να ζητήσει νέα αναδιάρθρωση του χρέους της, διαπιστώνουν οι αρθρογράφοι της βρετανικής εφημερίδας Guardian, οι οποίοι επικαλούνται, μεταξύ άλλων, τις δηλώσεις της επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, για να στηρίξουν αυτή τους την άποψη...


Απορρίφθηκε το δικαίωμα των Ευρωπαίων να γνωρίζουν ποια μεταλλαγμένα προϊόντα τρώνε


Η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου απέρριψε την υποχρεωτική σήμανση τροφίμων που προέρχονται από ζώα που έχουν τραφεί με γενετικά τροποποιημένες τροφές.
Αν και η σχετική τροπολογία κέρδισε την πλειοψηφία των ψήφων του Ευρωκοινοβουλίου, λόγω της καταψήφισης από την πλειοψηφία τωνσυντηρητικών, δεν συγκέντρωσε την ενισχυμένη πλειοψηφία που απαιτούταν για την έγκρισή της. Η ίδια πλειοψηφία απέρριψε τροπολογία για την διεξαγωγή ανεξάρτητων μελετών για την επίπτωση των μεταλλαγμένων και άλλων “νέων τροφών” στην ανθρώπινη υγεία.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο των δηλώσεων του ευρωβουλευτή Κρίτωνα Αρσένη μετά το τέλος της ψηφοφορίας:


Pulpit rock
back to top ;