Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Πώς να σωπάσω (video)

Μια συμπαραγωγή του Παγκρήτιου Δικτύου κατά των Βιομηχανικών ΑΠΕ και της Τηλεόρασης από τους Πολίτες για το θέμα της επέλασης της «πράσινης» ενέργειας στην Κρήτη. Η κατάληψη ζωτικού χώρου εις βάρος του πρωτογενούς τομέα παραγωγής (γεωργία – κτηνοτροφία) και οι επιπτώσεις στους ανθρώπους, στα σπάνια πτηνά και ευρύτερα στο φυσικό περιβάλλον της Κρήτης.
Ένα βίντεο καταγγελία για την χωρίς μέτρο και σχεδιασμό χωροθέτηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ακόμα και σε προστατευόμενες περιοχές με μόνο σκοπό τα οφέλη των εταιριών από την πώληση του ρεύματος, στο όνομα μιας απροσδιόριστης και νόθας «ανάπτυξης».


Ο ευρωπαϊκός εθνικισμός τρομάζει τη νέα τάξη…


Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς 
Tον τελευταίο καιρό και με αφορμή την πρόσφατη επιτυχία της χρυσής Αυγής αρκετοί κύκλοι δηλώνουν ανήσυχοι για την άνοδο του εθνικισμού στην Ευρώπη. Σχετικές δηλώσεις έκανε πρόσφατα και ο πρόεδρος της Ιταλίας Μόντι (μέλος της τριμερούς επιτροπής).Για την Ελλάδα δε και την χρυσή Αυγή υπάρχουν συνεχής αναφορές ρεπορτάζ και δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο και τα περισσότερα υστερικά και συκοφαντικά.


Εφιαλτικά σενάρια ρωσοτουρκικού θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο λόγω Συρίας


Η Τουρκία ήδη έχει κατεβάσει στο Αιγαίο μεγάλη δύναμη πυρός.Ο Ρώσικος στόλος καραδοκεί. 
Καθώς η Τουρκία επιχειρεί να κάνει επίδειξη στρατιωτικής και γεωπολιτικής ισχύος απέναντι στην Συρία, αναλυτές αναφέρονται στο ενδεχόμενο να ...


Pulpit rock
back to top ;