Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έκτακτο προσκλητήριο για 135 καταδρομείς της Κρήτης


Πρωί Κυριακής. Λίγα λεπτά πριν τις 8.Στην πύλη της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού, επικρατεί ασυνήθιστος συνωστισμός.

Νέοι, ηλικίας 20 έως και 30 ετών, αρχίζουν να καταφθάνουν μπροστά από το φυλάκιο του στρατοπέδου. Στα χέρια τους κρατούν στρατιωτικά ¨προσκλητήρια¨ Όσο οι δείκτες πλησιάζουν για να δείξουν ακριβώς 8 οι πολίτες πυκνώνουν .Όλοι τους με σωματική διάπλαση που παραπέμπει σε στρατιώτες που υπηρετούν ή έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές δυνάμεις. Αξιωματικός της ΣΕΑΠ παραλαμβάνει την ομάδα των συνολικά 135  ανδρών που φορούσαν πολιτικά για να τους οδηγήσει μπροστά από το Διοικητήριο της ΣΕΑΠ όπου εκεί τους αναμένει για το καλωσόρισμα ο Διοικητής της Σχολής Ταξίαρχος Γιώργος Μαυρομανωλάκης …….


Η MONSANTO έχει Βάλει Γονίδιο Σε Μεταλλαγμένα Προϊόντα Που Προκαλεί Μόνιμη Στείρωση Σε Άνδρες Και Γυναίκες!



Τουρκική κορβέτα ...στην Εύβοια! Ο Νταβούτογλου έφυγε ο τουρκικός στόλος ήρθε!


Ο Νταβούτογλου έφυγε ο τουρκικός στόλος ήρθς,μέχρι την Εύβοια.! Για την ακρίβεια μία κορβέτα του τουρκικού στόλου έκανε μία ακόμη απαράδεκτη “αβλαβή” διέλευση που βέβαια μόνο “αβλαβή” δεν είναι!

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ:


Πως θα εμπλακεί η Ελλάδα σ΄ έναν πόλεμο Τουρκίας-Συρίας


Μέχρι που μπορεί να φθάσει η “αλληλεγγύη” του ΝΑΤΟ προς τη Τουρκία αν αυτή εμπλακεί σε πολεμική σύρραξη με τη Συρία.; Και βέβαια το ερώτημα έχει να κένει ουσιαστικά με την πιθανότητα εμπλοκής της Ελλάδας σ΄ αυτή τη σύρραξη. Και δεν είναι καθόλου θεωρητικό.
“Οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας, μεσούσης της επίσκεψης του τούρκου υπουργού Εξωτερικών Α. Νταβούτογλου στην Αθήνα, διαβεβαίωσαν με όλους τους τρόπους την Άγκυρα, ότι η Ελλάδα, ως νατοϊκή δύναμη, τίθεται στο πλευρό της Τουρκίας, στην ελεγχόμενη –για την ώρα- διμερή κρίση με τη Συρία”,γράφει σε ανάλυσή της στον Επενδυτή η Κύρα Αδάμ η οποία επισημαίνει:


Pulpit rock
back to top ;