Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΚΡΗΤΗ - Η Πραγματική Ατλαντίδα (Ντοκιμαντέρ)


ΚΡΗΤΗ - Η Πραγματική Ατλαντίδα 

Οι Μινωίτες ήταν εξελιγμένος πολιτισμός δημιούργησαν τέχνη και τοιχογραφίες της καθημερινής ζωής τους στην Κρήτη, πάνω από 3500 χρόνια πριν. Τους θυμόμαστε από τους αρχαίους Έλληνες που τους διαδέχτηκαν, σαν οι άνθρωποι πίσω από το μύθο του Μινώταυρου, το τερατώδες μισοταύρος - μισός άνθρωπος που τρέφονταν με ανθρώπινη σάρκα. Τι θα μπορούσε να συμβεί για να τους εξαφανίσει τόσο απόλυτα, ότι για αιώνες οι ιστορικοί γνώριζαν πολύ λίγα γι 'αυτούς; 
Το καλοκαίρι του 2006, μια ομάδα έμπειρων αρχαιολόγων και ειδικών συγκεντρώθηκαν στην Κρήτη, ξεκινώντας το κυνήγι για να μάθουν.Ανακαλύπτουν περίεργες καταθέσεις,  θαλάσσια όστρακα, οστά ζώων και ερείπια πέντε μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Η κατάρρευση του Μινωικού τοίχους  μοιάζει με τη ζημία που έγινε από το τσουνάμι το 2004 στην Ασία. Μήπως οι Μινωίτες είχαν την ίδια τύχη ;


Αυτή είναι η Ελλάδα: Έχουμε πετρέλαιο σαν το Ιράν, χρυσάφι σαν την Αφρική και αέριο σαν τη Ρωσία


Μόνο υψηλές προσδοκίες γεννούν τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου για την υπό σχεδιασμό εκμετάλλευση των ελληνικών κοιτασμάτων, η οποία μπορεί να αλλάξει τη μοίρα της υπερχρεωμένης Ελλάδας….Λίγοι Ευρωπαίοι γνωρίζουν ότι η ταλαιπωρημένη Ελλάδα είναι παραγωγός πετρελαίου. Μικρή μεν – με μόνο 2.000 βαρέλια την ημέρα, που αντιστοιχούν στο 0,5% των αναγκών της – αλλά με μέλλον, επισημαίνει η γαλλική εφημερίδα Le Monde, η οποία σημειώνει επίσης ότι η αδιάφορη μέχρι σήμερα Αθήνα έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε έρευνες για τον εντοπισμό κοιτασμάτων πετρελαίου και αερίου σε διάφορες περιοχές της ελληνικής επικράτειας.


Εταιρεία χημικών ψεκαστικών αεροσκαφών που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, δεν ελέγχει κανείς


Η μυστική εταιρεία με  χημικά ψεκαστικά αεροπλάνα  που έχει έδρα   παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ,  ψεκάζει σε καθημερινή βάση, τον ελληνικό ουρανό.
Βλέπουμε  συχνά πυκνά εδώ στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο  «λευκές ουρές»  σε γεωμετρικούς σχηματισμούς  για πολλές ώρες στον ουρανό, μετά από τους ψεκασμούς που ρίχνουν  άγνωστης ταυτότητας και προέλευσης  αεροπλάνα. Ενώ  από τα επιβατικά αεροπλάνα  η άσπρη ουρά που αφήνουν πίσω τους , συνήθως   διαλύεται γρήγορα από τους ανέμους χωρίς να αφήνει το χαρακτηριστικό λευκό «πέπλο νεφών»

Pulpit rock
back to top ;