Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Λύσσαξε ο παγκόσμιος εβραιοσιωνισμός με την άνοδο της Χρυσής Αυγής


Η The jewish week (Η εβραϊκή εβδομάδα) είναι μία εβραϊκή εφημερίδα με παγκόσμια διανομή που καλύπτει τις τελευταίες ειδήσεις, που αφορούν τους εβραίους από τη Νέα Υόρκη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ. 
Είναι η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εβραϊκή εφημερίδα σε ΗΠΑ και Καναδά.
Στην τελευταία της έκδοση έχει εκτενές αφιέρωμα στην Χρυσή Αυγή με τίτλο:

Το Ελληνικό νεοναζιστικό κόμμα ανέρχεται καθώς βυθίζετε η οικονομία
Το κόμμα Χρυσή Αυγή ρίχνει το φταίξιμο στους μετανάστες για την ανεργία, κατηγορεί τους Εβραίους για τα οικονομικά προβλήματα της Ευρώπης

Στα βασικά σημεία του άρθρου της αναφέρει τα εξής: 


END: μία πάρα πολλή ενδιαφέρουσα προβληματική


του Ν. Γεωργαντζά

Δεν θα ήθελα με τίποτα να βρίσκομαι στις θέσεις των υπουργών οικονομικών και των διευθυντών των κεντρικών τραπεζών της Ελλάδος και της Κύπρου. Και οι τέσσαρες τούτοι άνθρωποι βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα τεράστιο δίλημμα.

Είναι οι μόνοι άνθρωποι που νομικά και νόμιμα μπορούν να ελέγξουν εάν οι πατριωτικές προσφορές της End National Debt (END) στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι πραγματικές ή όχι. Οι δε διευθυντές των κεντρικών τραπεζών της Ελλάδος και της Κύπρου μπορούν, επίσης νομικά και νόμιμα, με το πάτημα ενός πλήκτρου, αμέσως να ρευστοποιήσουν τα CDRs από τους λογαριασμούς της Ελλάδος και της Κύπρου, αντίστοιχα, που ετοιμοπαράδοτους τους έστησε η END γιά τις δύο τούτες χώρες.
Το τεράστιο δίλημμα που αντιμετωπίζουν οι τέσσαρες τούτοι άνθρωποι έχει να κάνει με το εάν πρέπει καν να ελέγξουν τους κηδεμονικoύς λογαριασμούς που έστησε η END ή όχι. Διότι εάν ο έλεγχος γίνει και τα CDRs είναι πλαστά, τότε όλα καλά.

Pulpit rock
back to top ;