Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Διεθνές Συμβούλιο Εμβολιασμών: Τα εμβόλια αποτελούν σημαντικό κίνδυνο βλάβης για την υγεία των παιδιών

80 γιατροί του Διεθνούς Ιατρικού Συμβουλίου Εμβολιασμών υπογράφουν, ότι τα εμβόλια αποτελούν σημαντικό κίνδυνο βλάβης για την υγεία των παιδιών
Πόσο κινδυνεύουν τα παιδιά μας από τα "απαραίτητα" εμβόλια; 
Οι υπογράφοντες αντιπροσωπεύουν ένα φάσμα που περιλαμβάνει παιδιάτρους, νευροχειρουργούς, καθώς και καθηγητές της παθολογίας, της χημείας, της βιολογίας και της ανοσολογίας, από 13 χώρες. Όλοι έχουν πραγματοποιήσει ανεξάρτητες επιστημονικές έρευνες και έχουν καταλήξει στα συμπεράσματα που θα διαβάσετε στην παρακάτω παρουσίαση.
Τα αρχικά MD, DO, MB, MBBCH σημαίνουν ειδικότητες της ιατρικής.
Τα αρχικά ND σημαίνουν γιατρούς εκπαιδευμένους, που έχουν άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος σε ορισμένες μόνο Πολιτείες των ΗΠΑ.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι γιατροί δεν μπορούν να βρουν την αιτία πολλών ασθενειών; Είναι επειδή έχουν μάθει να αγνοούν την σχέση των εμβολίων με αυτές τις ασθένειες. Έχει τεκμηριωθεί ότι οι παρακάτω ασθένειες έχουν άμεση σχέση με τα εμβόλια....


Υπέγραψαν την οικονομική γενοκτονία των Ελλήνων


Με 153 ψήφους «υπέρ» έναντι 128 «κατά» και 18 «παρών», υπερψηφίστηκαν τα μέτρα οικονομικής γενοκτονίας των Ελλήνων. 
Οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ υπέγραψαν με την ψήφο τους την πληβοποίηση του ελληνικού λαού.
Η κυβέρνηση Σαμαρά με τον εντολοδόχο τραπεζίτη υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, έβαλε το δικό της λιθαράκι στην καταστροφή ενός ολόκληρου Έθνους, θυσιάζοντας στο βωμό της τρόικας χιλιάδες ζωές Ελλήνων.


Εγκρίθηκε το πολυνομοσχέδιο με τα νέα οδυνηρά μέτρα με 153 ψήφους


Σε μία ημέρα που η ελληνική Βουλή θα τη θυμάται ως τη χειρότερη στην ιστορία της εξελίχθηκε η συζήτηση για τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου και με τα ευτράπελα και τις ιαχές να είναι ο κανόνας μέσα στο κοινοβούλιο.
 Η ψηψοφορία ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα με τα μέτρα να υπερψηφίζονται με 153 ψήφους, οι οποίες προήλθαν από τους 126 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και τους 27 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Θα φτωχύνετε σε ευρώ σε ή σε δραχμές, λένε οι Γερμανοί


Ωμό, κυνικό, ανελέητο από την πρώτη του κιόλας φράση το πρωτοσέλιδο κύριο άρθρο της δεξιάς, σοβαρής γερμανικής εφημερίδας «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε», η οποία εκφράζει τα συμφέροντα του επιχειρηματικού κόσμου της ηγεμονικής χώρας της Ευρώπης, της ΕΕ και της Ευρωζώνης: «Οι Ελληνες βρίσκονται ενώπιον μιας ιστορικής απόφασης. Πρέπει να διαλέξουν αν θέλουν να φτωχύνουν σε ευρώ ή σε δραχμές!» τονίζει χωρίς περιστροφές η εφημερίδα. Το ότι πρέπει να φτωχύνουν οι Ελληνες είναι οπωσδήποτε αναγκαίο κατά το γερμανικό έντυπο, το μόνο που μπορούν να διαλέξουν είναι απλώς αν η Βουλή θα υπερψηφίσει το νέο πακέτο μέτρων, οπότε οι Ελληνες θα φτωχύνουν παραμένοντας στο ευρώ, ή αν θα απορρίψει τα μέτρα, οπότε θα φτωχύνουν εκτός ευρώ, επιστρέφοντας στη δραχμή.


Pulpit rock
back to top ;