Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ! (video)


Μην περιμένετε να μάθετε την αλήθεια απο τα διαπλεκόμενα και διεφθαρμένα ΜΜΕ. Μπουκωμένα με εκατομμύρια, επιτελούν το έργο της παραπληροφόρησης και της καθημερινής προπαγάνδας, υπέρ των συνεταίρων τους, των πολιτικών και εις βάρος του ελληνικού λαού.
Από την πλευρά τους οι πολιτικοί, παίζουν το δικό τους παιχνίδι, ως πιόνια των  Τραπεζών, που στην ουσία κυβερνούν αυτόν τον τόπο.
Στο βίντεο που ακολουθεί, οι αποκαλύψεις σοκάρουν. Αποκαλύψεις, από δυο απλούς πολίτες, που βασιζόμενοι στα πιο έγκυρα στοιχεία, όπως αυτά των ΦΕΚ (Φύλλα Εφημερίδας Κυβερνήσεως), αποδεικνύουν όχι μόνο ποιός είναι στην ουσία ο Πρωθυπουργός της χώρας, αλλά και τον βρώμικο ρόλο των Τραπεζών σε αγαστή συνεργασία με τους πολιτικούς.


Πούτιν: Σας δουλεύουν. Κάνουν πειράματα υπομονής των λαών


Σύμφωνα με πληροφορίες του prisonplanet, ο πρόεδρος της Ρωσικής ομοσπονδίας, Βλαδίμηρος Πούτιν,  για τις αναβλητικές δηλώσεις των Γερμανών όσον αφορά την καθυστέρηση της απόδοσης της "δόσης", απέναντι στους Έλληνες που έδωσαν τα πάντα, είπε ορθά κοφτά, ότι οι Ευρωπαίοι δουλεύουν τους Έλληνες, πράγμα που η Ρωσία δεν κάνει ποτέ απέναντι στους εταίρους της, "ακουμπώντας" πάντα το χρήμα στην ώρα του.
"Ελάτε επιτέλους σε εμάς", συμπλήρωσε με νόημα.

Πρώην στέλεχος του ΔΝΤ μιλάει για σχέση με τους Illuminati


Συσχετισμούς ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τους...Illuminati φέρνει δημοσίευμα εφημερίδας .
Ο όρος προέρχεται από το lumen και σημαίνει αυτοί στους οποίους ρέει το «Φως». Όπου «Φως» είναι η συνειδητοποίηση και κατοχή της Υπέρτατης Αλήθειας έτσι όπως αυτή πηγάζει από το Θείο, θεωρία που υποστήριζαν λίγο-πολύ και οι Γνωστικοί.
Οι Ιλλουμινάτι θεωρούνται συνεχιστές των Γνωστικών, οι οποίοι πίστευαν ότι η ύλη-ζωή είναι η αρχή του κακού και ότι το χάσμα ανάμεσα στον Θεό και την ύλη-ζωή έρχονταν να γεφυρώσουν οι «Αιώνες».


Pulpit rock
back to top ;